Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Legătura dintre filmul SF hollywoodian „Prometheus” şi hărţile stelare enigmatice care indică originea extratereştrilor care ne-ar fi creat pe noi, oamenii: Pleiadele! De acolo ne vin „părinţii” sau totul e doar manipulare!?


Scriam în 2012 acest articol (“Prometheus”, noul film Illuminati ce promovează ideea că oamenii ar fi fost creaţi de zeii extratereştri) în care vorbeam despre filmul „Promotheus” din 2012, în care cei de la Hollywood vor să ne bage din nou ideea că oamenii au fost creaţi de extratereştri.

Vă reamintesc subiectul filmului: Doi arheologi (la sfârşitul secolului XXI) reuşesc să găsească mai multe indicii şi desene vechi de zeci de mii de ani, în toată lumea, prin care li se indică faptul că oamenii au fost creaţi la început de zeii extratereştrii, de pe o anumită planetă îndepărtată, situată într-o anumită constelaţie. Cei doi arheologi, împreună cu o echipă de astronauţi finanţată de un bogătaş, se îmbarcă pe nava spaţială Prometheus şi se îndreaptă spre acea planetă îndepărtată, “casa” zeilor extratereştri. Odată ajunşi acolo, oamenii descoperă că extratereştrii nu mai sunt în viaţă, cu excepţia unuia, care, odată trezit la viaţă, omoară mai mulţi oameni şi părăseşte acea planetă la bordul unei nave…având destinaţia Pământ, cu scopul de a distruge întreaga omenire. Dar, căpitanul lui Prometheus, împreună cu o parte din echipajul navei sale spaţiale, hotărăşte să-şi sacrifice viaţa pentru a salva omenirea de pe Pământ, ciocnindu-şi nava de maşina zburătoare a zeului extraterestru, care nu-şi mai poate duce astfel la bun sfârşit planul de distrugere a umanităţii.

În film este prezentată o hartă stelară a locului de origine a extratereştrilor care ne-ar fi creat în vechime. Interesant că scenariul hollywoodian s-a inspirat dintr-o carte reală intitulată „Înregistrările ascunse”, scrisă în anul 2002 de Wayne Herschel. Acesta susţine că a găsit până în prezent numai puţin de 35 de hărţi stelare „extraterestre”, în diferite părţi ale globului, care ar prezenta locul de baştină al extratereştrilor care ne-ar fi creat. În acea carte, Wayne Herschel crede că există o legătură între noi, vechile civilizaţii şi extratereştrii din Pleiade, dar oamenii de ştiinţă refuză să recunoască acest lucru.

Mie mi se pare şi mai intrigant faptul că pe stema noului papă, Francisc, apare printre altele ciorchinele de struguri, simbolul roman al Pleiadelor, locul de unde se presupune că ar proveni „părinţii” noştri extratereştri! Citiţi mai multe în articolul acesta din 2013: Pe stema noului papă, Francisc I, găsim o mulţime de simboluri oculte: OZN, extratereştri, piramide…?

Pleiadele reprezintă o constelaţie de 7 stele strălucitoare aflate în constelaţia Taurul. La începutul secolului al XX-lea, gruparea masonică “Martorii lui Iehova” credea că într-una din stelele din Pleiade s-ar afla tronul lui Dumnezeu. Începând cu anii 80, în cadrul comunităţii New Age (religie satanică marca Illuminati) o mulţime de mediumuri au pretins că au luat legătura cu extratereştrii din Pleiade (aşa zişii pleidaieni).


Lasă un comentariu