Orgoni Crystal

 

Există un program spaţial ultrasecret între Rusia şi SUA, prin care Luna şi Marte au fost deja colonizate?

658

blankATENŢIE! Următoarele idei au fost preluate din cartea conspiraţionistului Milton William Cooper. În anii ’50, preşedintele american Eisenhower a declanşat proiectul ultrasecret “Alternativa 3”, al cărui scop era exploatarea tehnologiei extraterestre (de care militarii americani făcuseră rost), urmată de selectarea unor oameni care să colonizeze spaţiul cosmic. Interesele au fost manifestate către Lună, nume de cod ADAM, urmată de Marte, nume de cod EVA.

Programul spaţial oficial a fost susţinut de preşedintele Kennedy. Deşi corect conceput, prin intermediul acestui proiect cei care răspundeau de fonduri au reuşit să deturneze sume enorme, pentru a finanţa proiectele negre şi pentru a ascunde de cetăţenii americani adevăratul program spaţial. În Uniunea Sovietică a fost demarat un program similar, care servea aceluiaşi scop. De fapt, pe Lună exista o bază a ruşilor şi a americanilor încă din momentul în care Kennedy îşi rostea discursul.

Pe 22 mai 1962, pe Marte a fost lansată o sondă spaţială prin intermediul căreia s-a confirmat faptul că se poate trăi în mediul respectiv. La puţin timp după aceea a început construcţia unei baze similare pe Marte. Astăzi există o colonie care a populat planeta Marte, alcătuită din oameni selectaţi special, care fac parte din culturi diferite şi au ocupaţii diferite. De-a lungul acestor ani, publicul a asistat la o şaradă bine jucată, a cărei temă era şi este duşmănia dintre Statele Unite şi Uniunea Sovietică. Scopul? Necesarul de fonduri alocate bugetului de apărare a naţiunii care, de fapt, erau deturnate spre alte conturi. La un moment dat, preşedintele Kennedy a descoperit adevăruri parţiale cu privire la aceste lucruri şi de aceea s-a luat decizia de a fi asasinat.

Baza de pe Lună a fost fotografiată şi filmată de astronauţii de pe Apollo. Cupole, spirale, structuri înalte, rotunde, cu aspect de siloz, vehicole uriaşe în formă de T, care lăsau pe suprafaţa lunară urme punctate, ca de cusătură şi nave extrem de mari, dar şi mici – toate acestea apar în fotografiile NASA. Este o bază creată de Statele Unite în colaborare cu Uniunea Sovietică. Programul spaţial este o farsă şi o pierdere enormă de bani. Alternativa 3 este o realitate. Nu este ficţiune.

Astronauţii de pe Apollo au fost profund marcaţi de această experienţă, iar declaraţiile de după aceea reflectă profunzimea revelaţiilor avute şi efectul ordinelor pe care le-au primit şi care le-au creat o stare de confuzie totală. Li s-a cerut să păstreze tăcerea, altfel vor fi pedepsiţi în cele mai severe moduri. Însă unul dintre astronauţi a stat de vorbă cu producătorii britanici ai programului de televiziune “Raport ştiinţific”, confirmând multe dintre alegaţii. Pseudonimul Bob Grodin al autorului cărţii “Alternativa 003” a fost folosit în locul numelui adevărat al astronautului.

Pe Lună sunt zone unde există vegetaţie a cărei culoare se schimbă odată cu fiecare sezon. Efectul anotimpurilor există, deoarece Luna nu îşi arată întotdeauna aceeaşi parte faţă de Pământ şi de Soare, aşa cum se pretinde. Pe Lună există câteva lacuri artificiale, iar în atmosferă au fost observaţi şi filmaţi nori. Posedă câmp gravitaţional – omul poate păşi pe suprafaţa ei fără costum spaţial, respirând prin intermediul unui tub de oxigen – este sistemul similar cu cel al scufundărilor!