Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Italia îşi vinde castelele şi palatele! Printre ele, se numără şi „Villa Mirabello”, ce ascunde mari secrete francmasonice…. Cine o va cumpăra ştie acest lucru!


Villa Mirabello 1O ştire interesantă, dar deloc comentată o găsim pe RT.com:

„O vilă a unui mare inchizitor, fortăreaţa papei şi o insulă veneţiană se află pe lista activelor ce vor fi vândute de statul italian pentru acoperirea deficitului, scriu ziarele locale. Din cele 50 de locuri istorice, se speră că vor fi strânse 500 de milioane de euro necesari depăşirii austerităţilor impuse de regulile Uniunii Europene. Vânzarea proprietăţilor deţinute de statul italian către investitori privaţi face parte din planul autorităţilor de la Roma pentru a menţine deficitul ţării la pragul de 3% impus de Bruxelles.

În afara faptului că s-ar obţine venituri directe din vânzarea bunurilor, guvernul italian al premierului Enrico Letta speră că vilele şi castelele cumpărate de investitorii privaţi vor fi transformate în hoteluri, restaurante şi muzee, creând astfel alte locuri de muncă necesare economiei Italiei.

Proprietăţile alese pentru vânzare vor fi valorificate prin intermediul unui fond de stat. Printre acestea se numără castelul Orsini din apropiere de Roma, care a fost construit de papa Nicolae al III-lea în 1270. El a fost folosit ca închisoare între mijlocul sec.al XIX-lea şi 1989, şi, conform unei superstiţii locale, se pare că acesta ar fi bântuit. O altă „comoară naţională” este şi Vila Mirabello în apropiere de Milano, construită în secolul al XVIII-lea de cardinalul Durini, marele inchizitor al Maltei. În laguna Veneţiei, investitorii pot cumpăra insula San Giacomo. O proprietate a călugărilor din secolul 11, ea a fost convertită în bază militară începând cu anii 1800, dar a fost abandonată în anul 1961.”

De ce-am prezentat această ştire? Pentru că în urmă cu peste 10 ani, mi-am adus aminte că am citit la bibliotecă, într-o carte (al cărui nume nu mi-l pot aminti, din păcate…) despre Vila Mirabello din apropiere de Milano. Ştiu că era vorba e o carte despre o istorie a secretelor cardinalilor. În ea se vorbea (şi asta mi-aduc aminte foarte bine) despre nişte secrete templiere (sau francmasonice) păstrate în Vila Mirabello. Mai multe nu-mi aduc aminte din păcate. Dacă o să ajung la bibliotecă şi o să consult arhiva cărţilor consultate acum 10 ani, poate o să fiu în stare să dau mai multe detalii. Oricum, „beculeţul” mi s-a aprins în minte, atunci când am citit în ştire despre Vila Mirabello.

Aşadar, Vila Mirabello a fost construită de cardinalul italian Angelo Maria Durini, a cărei biografie completă o puteţi citi pe site-ul italian treccani.it. Şi din această biografie reţinem următoarele lucruri interesante:

„Durini a absolvit Colegiul iezuit din Lyon (…) În 1759, papa Clement al XIII-lea i-a oferit lui Durini oficiul „Inchizitorul Maltei”, unde a petrecut şase ani”.

Aşadar, acest Durini a fost învăţat la un Colegiul iezuit. Se ştie că învăţăturile iezuite sunt mai apropiate de francmasonerie. Iar într-un articol din iulie 2013 (Cel mai mare secret Illuminati: această organizaţie a fost creată de iezuiţii din Biserica Catolică, pentru a domina lumea!) vorbeam despre posibilitatea ca însăşi malefica organizaţie Illuminati să fi fost creată de iezuiţii din Biserica Catolică. De acum încolo, putem începe speculaţiile. În cartea de care vorbeam mai sus, se vorbea despre nişte secrete francmasonice ascunse în Vila Mirabello. Aceasta, precum se ştie, a fost construită de cardinalul Durini. Dacă a făcut parte din francmasonerie (şi nu mă îndoiesc că aşa a fost, din moment ce în secolul al XVIII-lea a fost epoca „Illuminati şi a francmasoneriei”), atunci cardinalul ar fi putut ascunde mai multe secrete în această casă. Acum, ea se află în proprietatea guvernului italian… însă se vrea a fi vândută. Cine o va cumpăra şi cu ce scop? Sunt sigur că potenţialul cumpărător cunoaşte aceste lucruri (dacă le cunosc eu, care sunt un biet român…) Ce secrete doreşte să afle? O va cumpăra cineva ce face parte din francmasonerie / Oculta Mondială? Sunt sigur că da… poate că şi de asta a fost pusă pe lista de vânzare a guvernului italian. Tare aş dori să aflu care sunt acele mari secrete…

P.S. Priviţi şi poza de mai jos a Vilei Mirabello. Veţi observa cei doi stâlpi care se găsesc pe aleea de la intrarea în edificiu. Pentru cine se mai îndoieşte, îi aduc aminte că aceşti stâlpi sunt vechi simboluri francmasonice. Citiţi articolul acesta „Marele secret al masoneriei: stâlpii lui Enoh de dinaintea potopului lui Noe” şi veţi înţelege mai bine: „Unul din simbolurile de bază ale francmasoneriei îl constituie simbolul celor doi stâlpi care, cu siguranţă, fac referinţă la stâlpii antedeluviuni, pe care ar fi fost inscripţionaţi toate ştiinţele omenirii.”

Villa Mirabello 2


Lasă un comentariu