Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibile asemănări între un episod din 2010 din „Simpsons” cu actuala pandemie de coronavirus

  •  
  •  
  •  
  •  

blankExistă în rândul unor conspiraţionişti termenul de „programare predictivă”, teoria conform căreia guvernele lumii sau cei care conduc lumea în secret, se folosesc de filme, desene animate sau cărți fictive ca instrument de control al minții, pentru a face populația să accepte mai bine evenimentele viitoare planificate. Cele mai notabile cazuri de programare predictivă pot fi găsite în serialul de desene animale „Simpsons”, sau în filmele „The Dark Night Rises”, „The Hunger Games”.

Oprindu-ne la celebrul serial de desene animate „Simpsons”, aici întâlnim multe predicţii, ca de exemplu episodul care a previzionat alegerea lui Trump ca preşedinte al SUA. Dar, într-un episod din 2010, intitulat „The Fool Mounty”, putem vedea următorul subiect bizar: la o întâlnire secretă a imperiilor mass-media din America, se hotărăşte crearea unei crize false, cu scopul de „a pune americanii în locul în care aparțin: în camere întunecate, lipiţi de televizoarele lor, și prea îngroziţi pentru a omite reclamele”. Iar această criză falsă este dată de un virus mortal.

Clipul cu episodul „Simpsons”, de 3 min şi 56 secunde poate fi vizionat AICI. Şi e plin de coincidenţe cu pandemia de coronavirus din 2020. Episodul începe cu un elicopter, din care coboară un reprezentant Fox News la o întâlnire secretă care are loc într-o locație simbolică. Întâlnirea are loc în interiorul coroanei Statuii Libertății.

blankÎn interiorul coroanei, reprezentanți ai tuturor imperiilor din mass-media se adună într-o întâlnire secretă. („coroană” = „corona-virus”).

blank

Omul care conduce întâlnirea spune: „Am întrunit acest conclav secret al imperiilor mass-media americane. Suntem aici pentru a veni cu următoarea criză falsă, pentru a-i pune americanii în locul în care aparțin: în camere întunecate, lipiţi de televizoarele lor, și prea îngroziţi pentru a omite reclamele”.

Obiectivul este clar: crearea unei crize false.

blank

Bărbatul continuă: „Cred că ar trebui să ne folosim de o sperietoare bună privind sănătatea publică”. Şi o femeie adaugă: „O boală nouă. Nimeni nu este imun. Este exact ca vara rechinului, numai că, în loc de rechin, avem o epidemie. Și în loc de vară, este tot timpul!”

„Vara rechinului” se referă la nebunia care a cuprins mass-media americană în vara anului 2001, în care se vorbea de atacurile rechinilor ce aveau loc pe plajele americane. Dar acum suntem în 2020, şi cele spuse mai sus ne duce cu gândul, în mod categoric, la Covid-19. Este o boală nouă. Nimeni nu este imun. Şi, de asemenea, este „tot timpul”, deoarece mass-media oficială ne avertizează deja că acest nou coronavirus va exista mult timp de acum înainte.

Întorcându-ne la „Simpsons”, un alt reprezentant mass-media ne spune: „Avem standarde, aceasta nu poate fi o boală inventată. Singurul lucru moral care putem să-l facem este să eliberăm un virus mortal”. Așa că îi vor spune „gripa pisicii”.

Mass-media începe să-şi realizeze sarcina: să sperie populaţia.

blank

Prezentatorul de ştiri Kent Brockman spune: „Gripa pisicii domestice vine peste noi, oameni buni! Centrul pentru Dezinformarea Bolilor prezice, cu un anumit grad de probabilitate, că gripa pisicii domestice s-ar putea răspândi, ipotetic, în următorul model”.

Întorcându-ne la realitatea din 2020, în mass-media putem citi că mai multe pisici au fost testate şi au fost descoperite ca fiind purtătoare a noului coronavirus (vedeţi, de exemplu, ştirea de pe vanityfair.com).

Concluzia o trageţi singuri…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal