Pământul se încălzeşte sau se răceşte? Un nou studiu arată clar: „acum 11.500-15.000 de ani era mai cald cu 7 grade Celsius decât în ziua de astăzi”! Şi atunci exista „încălzire globală” ca urmare a activităţii industriale!? :)


Când multe dovezi arată că „încălzirea globală provocată de oameni” NU EXISTĂ, că aşa-zisa „schimbare climatică ca urmare a gazelor cu efect de seră” este un FAKE NEWS mare cât casa, nu înţeleg cum există încă publicaţii / oameni de ştiinţă / studii care mai susţin asemenea enormitate. Şi te faci să te gândeşti, pe bună dreptate, dacă în spatele aşa-zisei „încălziri globale” nu există altceva decât nişte interese financiare enorme (sau poate chiar mai mult decât financiare – de natură conspirativă / politică).

Iar ultima dovadă o puteţi găsi într-o lucrare ştiinţifică publicată pe agupubs.onlinelibrary.wiley.com, intitulată „Southward displacement of the North Atlantic Subtropical Gyre circulation system during North Atlantic cold spells”. Documentul PDF al lucrării ştiinţifice îl puteţi downloada de AICI.

Aşa cum spune într-un tweet de pe contul de Twitter al lui Kenneth Richard, „o nouă reconstrucţie a temperaturii din zona tropicală atlantică arată că acum 11.500-15.000 de ani era mai cald cu 7 grade Celsius decât în ziua de astăzi, atunci când concentraţiile de CO2 erau în jur de 210-220 ppm”.

Aşadar, aţi înţeles cum stau lucrurile? Acum peste 10.000 de ani, când nu exista activitate industrială şi poluare, temperaturile erau mai mari cu 7 grade decât în ziua de astăzi, când există activitate industrială şi poluare, iar nivelul CO2 e în jur de 450 ppm. Deci, nu există nicio legătură între nivelul activităţii industriale / poluare / CO2 cu nivelul temperaturii. În concluzie, încălzirea globală datorată activităţii umane este o teorie falsă, dar care a devenit „adevărată” fiind repetată de atâtea ori în toată mass-media (în special în mass-media oficială). Iar principiul cu care se ghidează EI (manipulatorii din umbră) este următorul: repetă o minciună de mii de oră la TV / pe Internet, până când oamenii o s-o creadă.