Aliaje de metal provenite de la nave extraterestre sunt depozitate de Armata Americană în Las Vegas – susţine celebrul cotidian „New York Times”


Tot timpul ni se spune că extratereştrii şi farfuriile zburătoare nu există, că cei care au văzut aşa ceva au interpretat greşit nişte fenomene atmosferice normale, că totul e doar în mintea conspiraţioniştilor, etc. Dar iată o informaţie dată din mass-media oficială, cotidianul „New York Times”, care într-un articol din 16 decembrie 2017 (pe care îl puteţi citi AICI), ni se oferă mai multe informaţii interesante despre legătura dintre guvernul american, extratereştri şi OZN-uri. Aşadar, reţineţi încă o dată că e vorba de mass-media „oficială”, nu de o publicaţie conspiraţionistă.

Aşadar, în articolul foarte lung din „New York Times” aflăm despre un miliardar american, Robert Bigelow, care are o companie de cercetare în domeniul aerospaţial şi care în prezent lucrează cu NASA pentru a construi nave spaţiale pentru oameni. Robert Bigelow într-un interviu acordat în mai 2017 postului de televiziune CBS spunea „absolut convins” că extratereştrii există şi că Pământul a fost vizitat de OZN-uri (farfurii zburătoare extraterestre). Miliardarul Bigelow este prieten cu Harry Reid, congresman american, interesat şi el de fenomenele spaţiale.

Pe de altă parte, în bugetul de 600 de miliarde de dolari ai Departamentului Apărării al SUA se află un program de 22 de milioane de dolari, denumit „Advanced Aerospace Threat Identification Program” (adică „Programul de Identificare a Ameninţărilor Aerospaţiale Avansate”) şi care este condus de un oficial militar de la Pentagon, Luis Elizondo.

La un moment dat, în articol se spun următoarele: „Sub îndrumarea d-lui Bigelow, compania a modificat clădirile din Las Vegas pentru depozitarea aliajelor metalice și a altor materiale pe care domnul Elizondo și antreprenorii programului au spus că au fost recuperate din fenomenele aeriene neidentificate (OZN-uri). Cercetătorii au studiat, de asemenea, mai mulţi martori care au spus că au experimentat efecte fizice în urma întâlnirilor cu obiectele necunoscute, examinându-i pentru orice schimbări fiziologice apărute”.

Aşadar, în articol se recunoaşte că guvernul american deţine aliaje de metale de la OZN-uri (nave extraterestre) prăbuşite. Oare ce compoziţie chimică conţin aceste aliaje? Este vorba de elemente chimice care se găsesc pe Terra sau nu?

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO