Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Hitler a avut o dublură – susţine un document secret FBI. Astfel, adevăratul Hitler a reuşit să fugă în America de Sud şi nu s-a sinucis în buncărul său din Berlin în 1945


Dictatorul Adolf Hitler avea o dublură, astfel el putând fugi în Argentina în ultimele zile ale celui de-al doilea război mondial, potrivit dosarelor declasificate ale FBI. Documentele dezvăluie eforturile americane de a investiga zvonurile că Hitler a reușit cumva să supraviețuiască celui de-al doilea război mondial.

Aşa cum spuneam într-un articol recent (Un document secret FBI, dar declasificat, aruncă bomba: Hitler şi Eva Braun au fost văzuţi la un hotel din Brazilia în 1947, la 2 ani după ce s-ar fi “sinucis” în buncărul lor din Berlin), se pare că spionii americani l-ar fi văzut pe Hitler, împreună cu soţia sa, Eva Braun, în 1947, într-un hotel din oraşul brazilian Casino.

Confiorm noilor documente, agenții FBI au intervievat un martor care susținea că Hitler a avut o dublură, astfel încât nu adevăratul Hitler s-a sinucis în buncărul său din Berlin în ultimele zile ale celui de-al doilea război mondial; Hitler cel real ar fi reuşit să fugă în America de Sud.

Martorul pretindea că l-a văzut pe Adolf Hitler la începutul anilor ’50 în Buenos Aires (Argentina). El afirma că fostul dictator a suferit o intervenție chirurgicală plastică pentru a se face mult mai tânăr.

Directorul FBI, Edgar Hoover, a transmis raportul directorului CIA. O altă corespondență relevă faptul că CIA a cerut intervievarea martorului. „Prin urmare, ar trebui să intervievați martorul care susţine că l-a văzut pe Adolf Hitler în America de Sud”, scrie în raport. Ciudat, dar martorul se pare că a avut un accident de maşină, fiind rănit grav la cap, astfel încât nu-şi mai amintea ceea ce a declarat.

Conspiraţioniştii au susţinut adesea că Hitler a trăit după cel de-al doilea război mondial şi nu a murit în Berlin în 1945. Hitler, împreună cu alţi lideri nazişti, ar fi fugit în America de Sud, împreună cu multe comori furate din Europa.