Sonda spaţială NASA Magellan a fotografiat oraşe gigantice pe Venus? Ce rasă extraterestră a locuit sau a colonizat cea de-a doua planetă din sistemul nostru solar?


Oficial, în sistemul nostru solar nu există viaţă decât pe Terra, planeta noastră. Neoficial, sistemul nostru solar, cel puţin în trecutul îndepărtat, a fost plin de viaţă extraterestră şi pe alte corpuri cereşti. Ca, de exemplu, pe Venus. Însă, oamenii de ştiinţă ne spun că Venus are o atmosferă extrem de densă compusă din 96,5% dioxid de carbon, 3,5% azot și urme de alte gaze, inclusiv dioxid de sulf, o atmosferă improprie pentru existenţa vieţii. În plus, cantitatea mare de CO2 generează cel mai puternic efect de seră din sistemul solar, creând temperaturi la suprafață de cel puțin 462°C. Ce forme de viaţă s-ar fi putut dezvolta la o temperatură de peste 450°C?

Totuşi, studii recente au sugerat că în urmă cu miliarde de ani, atmosfera lui Venus ar fi putut fi mult mai asemănătoare cu cea din jurul Terrei și că ar fi putut exista cantități substanțiale de apă lichidă la suprafață, dar, după o anumită perioadă, un efect de seră a fost cauzat de evaporarea apei originale, care a generat un nivel critic de gaze cu efect de seră în atmosfera sa. Ştiinţa ne spune acum că deși condițiile de suprafață de pe Venus nu mai sunt primitoare pentru viața așa cum este pe Pământ, aceasta s-ar fi putut forma înainte de acest eveniment!

Aşadar, în lumina celor spuse mai sus, nu ar trebui să ne mai mire fotografiile din acest articol, care par că prezintă nişte structuri uluitoare pe Venus, ce par a fi de origine artificială. Astfel, Sonda NASA Magellan, trimisă pe Venus în anul 1989, a strâns o cantitate enormă de imagini, dintre care unele au fost publicate. În ele se observă ceea ce par a fi gigantice orașe, structuri artificiale și tot felul de elemente de construcții inteligente. Ce rasă extraterestră a locuit sau a colonizat cea de-a doua planetă din sistemul nostru solar?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO