Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Experimentul Philadelphia din 1943 al Marinei Americane: nava militară a făcut o călătorie în timp până în anul 1904?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankExperimentul „Philadelphia”, a fost o experienţă secretă efectuată de Marina SUA în 1943, cu scopul de a testa efectul unui câmp magnetic puternic asupra unei nave de suprafaţă. Acest câmp foarte puternic era obţinut cu ajutorul unor generatoare magnetice, pulsatoare şi nepulsatoare.

Conform afirmaţiilor făcute de unii martori oculari, câmpul de forţă a acţionat într-o zonă de formă sferoidală alungită, care se întindea pe o rază de peste 100 de metri în jurul navei. Orice persoană din interiorul acestui câmp avea o formă vagă, nelămurită, iar din afara sferei nu se putea vedea decât forma bine conturată a carenei vasului în apă, bineînţeles cu condiţia să fie suficient de aproape de linia câmpului. Conform unor mărturii, nava experimentală a dispărut de la docul din Philadelphia şi după câteva minute a apărut în alt doc, din Norfolk, Newport Mews, în regiunea Portsmouth. Ulterior, nava a dispărut din Norfolk şi s-a reîntors în portul Philadelphia, în numai câteva minute.

Alți participanți la experiment, ca de exemplu, Al Bielek, susține că, în momentul experimentului din 1983, a sărit peste bordul navei Philadelphia care era „suspendată într-un nor uriaş”. În loc să aterizeze în ocean, în largul Philadelphiei, el s-a trezit într-o bază de cercetări din Long Island, New York. Era anul 1983. 40 de ani trecuseră instantaneu. Se pare că în această buclă temporală au „supt” şi un OZN. Acesta atârna deasupra vasului, ca şi alte lumini stranii, văzute acolo în jurul datei de 1 august 1943. Se pare că aceste obiecte ştiau dinainte ce urmăresc cercetătorii şi voiau să arunce o privire. Citiți mai multe despre experimentul Philadelphia AICI: Experimentul Philadelphia sau Miraj: cel mai celebru experiment de teleportare.

Foarte interesant îl reprezintă alt lucru: cu 39 de ani înainte de experiment – aproape exact – au existat rapoarte foarte bine documentate despre apariţia unui vas cu o aparenţă foarte stranie, în largul coastelor Philadelphiei, exact acolo unde avea să aibă loc experimentul în 1943. Acest eveniment a avut loc în iulie 1904, când nava Mohican a întâlnit un ciudat nor gri, care a creat fenomene electrice puternice. Bărbile marinarilor s-au zburlit ca în prezenţa unui câmp electrostatic. Obiectele de la bordul navei au fost magnetizate. În acelaşi timp, la ţărm au avut loc mai multe furtuni violente, cu descărcări electrice şi lumini stranii au fost văzute pe cer.

Există posibilitatea ca distorsiunile spaţio-temporale create de un experiment din 1943 să fi fost proiectate cumva înainte cu aproximativ 40 de ani şi cu o perioadă similară înapoi, la aceeaşi locaţie spaţială. Să fie un indiciu că şi alte cazuri de nori misterioşi întâlniţi peste tot prin lume, care au „răpit” maşinile, pot fi efecte secundare ale altor experimente reale derulate (sau în curs) în căutarea maşinii ideale a timpului?

La urma urmei, dacă această călătorie în timp va deveni o realitate, ne putem aştepta să apară şi eşecuri. Dacă Experimentul Philadelphia a fost real, ce ne poate convinge că a fost pur şi simplu abandonat după dezastrul din 1943? Repercusiunile lui posibile cauzează bucle localizate spaţio-temporale, raportate ocazional…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal