Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O ipoteză conspiraţionistă: miliardarii globalişti ai lumii care susţin „Marea Resetare Mondială” sunt eliminaţi! Există o puternică forţă în lume ce nu va permite niciodată Resetarea?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPe 29 martie 2021, aşa cum v-am şi informat în cadrul acestui articol – Marea Resetare are loc acum în spatele uşilor închise: 2 miliardari ai lumii mor în 2 “accidente de elicopter” bizare la doar 3 săptămâni distanţă în martie 2021! Ce Forţă din umbră doreşte să preia controlul asupra planetei? – cotidianul american “The New York Times” anunţa moartea într-un accident de elicopter a unui miliardar cunoscut al lumii, Petr Kellner, un ceh cu o avere de 17,5 miliarde de dolari, care a cumpărat, printre altele, şi postul de televiziune Pro TV (Czech Billionaire Is Among 5 Killed in Heli-Skiing Crash Near Alaska Glacier). Cu circa 3 săptămâni înainte, pe 7/8 martie 2021, venea pe fluxurile de presă următoarea ştire: miliardarul francez Olivier Dassault (unul dintre moştenitorii grupului aviatic Dassault, cu o avere de 7,5 miliarde de dolari) a murit într-un “banal” accident de elicopter, în Normandia, pe coasta Franţei (French billionaire politician Olivier Dassault dies in helicopter crash).

Pe 9 aprilie 2021, un alt bogătaş al lumii a murit în condiţii misterioase, fiind asasinat. E vorba de Sir Richard Sutton, cu o avere de circa 300 de milioane de lire sterline (vedeţi ştirea – Whodunnit? London Hotelier Who Was One Of Britain’s Richest Men Killed At Country Mansion).

Ce-i leagă pe cei doi? Există o speculaţie pe Internet (încă nedemonstrată) că atât Petr Kellner, Olivier Dassault, cât şi Sir Richard Sutton ar fi fost aliaţi socialişti-globalişti ai prinţului Charles. Acesta din urmă este un mare susţinător al „Marii Resetări Mondiale” – asta este o declaraţie publică a prinţului Charles, pe care o puteţi citi pe cotidianul „The Guardian” (Pandemic is chance to reset global economy, says Prince Charles).

E posibil ca aceste morţi ale celor 2 globalişti să nu fie „coincidenţe”, ci mesaje de avertizare a celor care doresc „Marea Resetare Mondială”. Asta ar arăta că forţele puternice care se opun Marii Resetări nu vor permite ca acest lucru să se întâmple vreodată pe planeta noastră…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu