Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Experimentele ciudate din China arată că Pământul avea un câmp electric mai mare în trecut! De asta, în vremuri imemoriale, oamenii trăiau mai mult şi erau giganţi?


În 2018, site-ul South China Morning Post scria că în China se fac experimente pentru ca legumele să crească mai repede şi mai mari cu ajutorul electricităţii. Tehnica a crescut producția de legume cu 20 – 30%, utilizarea pesticidelor scăzând cu 70 – 100%. Și consumul îngrășăminte a scăzut mai mult de 20%. Legumele cresc sub fire de cupru, așezate la aproximativ 3 metri deasupra nivelului solului. Firele sunt capabile să genereze încărcări rapide de 50.000 de volți. ​

Electricitatea de înaltă frecvență ucide bacteriile și bolile care transmit viruşii din aer sau sol. Se suprimă de asemenea tensiunea superficială a apei pe frunze, transportul particulelor încărcate natural, cum ar fi ionii de bicarbonat calciu și creşte viteza activităților metabolice, cum ar fi absorbția dioxidului de carbon și fotosintezei. ​

În 1902, profesorul de fizică S. Lemstroem a vizitat regiunea arctică și a descoperit că unii copaci au crescut mai repede sub „impulsul” aurorei boreale decât copacii crescuţi în climă mai blândă. Lemstroem a atribuit fenomenul condițiilor electrice naturale produse de auroră, cunoscută și sub denumirea de „auroră boreală”. A efectuat o serie de experimente în laborator pentru a dovedi acest lucru și chiar a scris o carte pentru a-și promova ipoteza.

În interiorul serei din China unde se fac experimentele, aerul miroase a furtună de vară. Umiditatea este scăzută, iar plantele rareori se îmbolnăvesc. ​Prin combinaţia unei atmosfere foarte încărcate, cu temperaturi stabile, cu un un „soare” ce oferă raze infraroșii și o concentrație mare de dioxid de carbon, se obţine practic un „paradis”, adică fără microorganisme dăunătoare, rezistență ridicată la stres, fără boli. Rezultă plante cu dimensiuni uriaşe, cu durate de viață mari și nefragile.

La fel ca şi plantele, dacă ar trăi constant oameni în acea seră, nevoia de a bea și de a mânca ar fi foarte redusă. Schimbările din atmosfera planetei noastre (posibil datorită dimensiunii din ce în ce mai crescute a Terrei) au făcut ca totul mai puțin încărcat din punct de vedere energetic. Întreaga noastră planetă suferă de lipsă de energie, iar toată energia este electromagnetică.

Implicații posibile ale acestui experiment şi ale acestei teorii:

– Animalele și plantele mari au dispărut de pe Terra din cauza scăderii electricităţii de la nivel planetar?
– Noi, oamenii, ne-am micșorat în timp ce clădirile noastre antice au rămas mari?
– Oamenii trăiau în trecut mai mult, din cauza electricităţii mai mari? (vedeţi vârstele „matusalemice” ale oamenilor din Biblie).

Oare ne vom mai întoarce vreodată la starea inițială?


Lasă un comentariu