Un om de ştiinţă susţine că vehiculele spaţiale antigravitaţionale ale SUA sunt realizate cu tehnologie extraterestră


Dr. Richard Boylan este doctor în ştiința comportamentală, antropolog, profesor asociat, hipnoterapeut clinic, consultant și cercetător. Printre altele, el susține că a lucrat timp de peste 15 ani cu oameni care au raportat că au găsit forme inteligente de viață extraterestre.

Dr. Richard Boylan mai spune că guvernul american este conștient de acești vizitatori extratereştri. Cercetătorul pretinde că știe despre artefacte exotice (avioane militare cu tehnologie extraterestră) construite pe bază de inginerie inversă (retro-inginerie) care au tehnologia antigravității. De asemenea, omul de știință susține că știe 12 dintre aceste aeronave construite cu tehnologie extraterestră, oferind apoi nume și detalii. Totodată, el oferă date esențiale despre contactul dintre oameni și vizitatorii stelari, toate trecute în tăcere de sistemul global de protecție.

Iată ce spune dr. Boylan: „Din punct de vedere științific și clinic, am lucrat timp de peste 15 ani cu oameni care au raportat că au găsit o formă inteligentă de viață extraterestră, dintr-o altă stea”, a spus Boylan. „În timpul cercetării mele, am simțit că a fost necesar să învăț cât mai mult posibil despre adevărata realitate a OZN-urilor și despre ceea ce guvernul deja știa despre acești vizitatori. Din cauza informațiilor abundente despre vizitatorii stelelor și despre întâlnirile lor cu oamenii, am început să-mi public rezultatele, să fac prezentări la congrese naționale și internaționale, în reviste și în interviuri speciale, toate aceste lucruri atrăgând atenția unor persoane importante din sectorul guvernamental, din instituții militare și din agenții de informații”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO