Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Nikola Tesla şi experimentul său: „Am putut vedea trecutul, prezentul şi viitorul în acelaşi timp”


Fără îndoială, Nikola Tesla a fost de departe unul dintre cei mai mari oameni şi inventatori ai tuturor timpurilor. A făcut unele dintre cele mai mari invenții din istoria omenirii și le-a realizat fără sprijinul altora, deoarece a fost ocolit mult și ridiculizat pentru convingerile sale despre subiecte precum OZN-uri și extratereștri în general.

În ciuda faptului că toată lumea l-a susținut în progresul său făcut în inventarea electricităţii, el a fost  „abandonat” de comunitatea ştiinţifică, de fiecare dată când menționa despre existența extratereștrilor.

Tesla credea din toată inima în posibilitatea călătoriei în timp și chiar credea că a reușit acest lucru la un moment dat în cariera sa. În timpul experimentului său, el a vorbit adesea despre cum, pentru câteva secunde scurte, a putut să vadă de fapt viitorul, prezentul și trecutul într-unul.

Albert Einstein a vorbit public despre un concept similar care a stârnit uimire în comunitatea științifică. Tesla şi-a făcut experimentul încă din 1895, când a declarat lumii că simplele concepte de spațiu și timp pot fi schimbate și controlate prin utilizarea câmpurilor magnetice.

Tesla a folosit frecvențele radio pentru a face acest lucru, cel puţin în cazul temutului experiment Philadelphia. Cunoscut de multe teorii ale conspirației ca fiind una dintre cele mai de succes realizări ale științei, submarinul USS Eldridge s-ar fi transformat invizibil pentru o scurtă perioadă de timp, de îndată ce Tesla și-a început testul.


Lasă un comentariu