Mai multe cărţi şi documente susţin că acum peste 10.000 de ani ar fi avut loc un conflict devastator între civilizaţiile avansate de pe Atlantida şi Lemuria


Într-o poveste ascunsă de acum peste 10.000 de ani, care apare în cărți precum „Cronicile lui Akakor”, continentele pierdute din Lemuria și Atlantida s-ar fi scufundat din cauza unui război nuclear provocat de extratereştrii Anunnaki. Acest lucru ar fi generat o catastrofă la nivel mondial, dar ar fi existat supraviețuitori lemurieni și atlanți. Ambele continente ar fi fost la suprafața oceanului până acum 10.000 de ani. Lemuria ar fi fost situată în Oceanul Pacific și Atlantida în Oceanul Atlantic.

În „Cronicile lui Akakor”, Karl Brugger afirmă că ambele continente au găzduit două rase de zei, două civilizații mai avansate decât cea actuală. Au intrat în conflict, iar în cele din urmă, ambele continente s-au scufundat din cauza acestui război catastrofal. Tăbliţele hinduse enigmatice găsite de James Churchward în 1868 vorbesc despre Lemuria. El, împreună cu marele preot al templului, a interpretat faptul că tăblițele vorbeau despre pământul dispărut al lui Mu, unde locuiau Naacalii sau Sfinții Frați. Conform tăblițelor, Mu s-a scufundat cu aproximativ 12.000 de ani înainte de epoca actuală, iar Insula Paștelui, împreună cu alte insule din Polinezia, sunt rămășițe ale lui Mu sau Lemuria.

Cartea „Vizitatorii” de J.J. Benítez relatează răpirea extraterestră a savantului Daniel W. Fry, care a avut loc pe 4 iulie 1959. Pe navă, extratereștrii i-au spus că strămoșii lor trăiau pe tărâmul lui Mu, o altă civilizație avansată ca şi cea a Atlantidei.

Edgar Cayce, un binecunoscut medium american, a primit mesaje telepatice de la extratereștri din Cassiopea. Informațiile sale ne spun că atlanții au trăit din vremuri îndepărtate. Ei ar fi făcut călătorii în spațiul cosmic și chiar au avut baze pe diferite planete precum Marte. În plus, posedau o tehnologie misterioasă de a colecta energie din Cosmos prin cristale gigantice.

Într-o altă poveste, aflăm că locuitorii din Atlantida trăiau în pace și armonie. Cu toate acestea, extratereștrii reptilieni Anunnaki au început să-i influențeze negativ, în special pe marii preoți atlanți. Acești atlanți corupți s-au numit „Fiii lui Belial” și de-acolo a început conflictul cu Lemuria. Cu aproximativ 25.000 de ani în urmă, acești Fii ai Belial au început să se certe cu lemurienii despre cum să conducă Pământul. Atlantida dorea să conducă toate celelalte triburi și civilizații din lume. Lemurienii preferau ca alte popoare să se dezvolte singure. Această decizie i-a făcut pe fiii atlanți ai Belial să vrea să facă război cu Lemuria, totul culminând cu planul pentru un bombardament nuclear al Lemuriei. Acest lucru a provocat un dezastru, explodând zăcăminte subterane de gaze. În cele din urmă, peste 60 de milioane de lemurieni au pierit. Supraviețuitorii s-au refugiat în Agartha și mai târziu au atacat Atlantida.

Între timp, Pământul a devenit instabil ca urmare a exploziilor nucleare excesive ale atlanților (din această cauză, axa Pământului s-a deplasat și polii au început să se schimbe). Mulți atlanți au cerut refugiu în Agartha și alții s-au răspândit în întreaga lume. Structurile preistorice, cum ar fi cercurile de piatră (Stonehenge), dolmenele și geoglifele, se spune că ar fi lucrări atlanteene, deoarece cunoșteau tehnologia levitației acustice, pentru a ridica roci grele. Mai târziu, odată cu trecerea mileniilor și Pământul deja stabilizându-se, ambele civilizații au ieșit la suprafață, creând civilizaţiile pe care le cunoaștem astăzi – Sumer, Egipt, India, China etc.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO