Există o civilizație lemuriană ascunsă sub Muntele Shasta din California? O ipoteză şocantă


Oameni-șopârlă ar trăi pe Muntele Shasta din California, conform folclorului amerindienilor Hopi. Unele triburi de amerindieni din California consideră că muntele este interzis deoarece adăpostește un oraș nevăzut. Mai târziu, alții au speculat că ar fi muntele ar avea o ușă către Lemuria, o civilizație veche de 15.000 de ani despre care se crede că trăiește în tuneluri subterane, după ce patria lor a fost distrusă.

Se spune că Lemuria a fost un continent străvechi pierdut, care a precedat civilizațiile cunoscute, fiind asemănător cu mitologia Atlantidei. Există un oarecare dezacord cu privire la locul în care se afla Lemuria – în Oceanul Pacific sau Atlantic? După ce Charles Darwin și-a publicat teoria evoluționismului la mijlocul anilor 1800, biologul englez Philip Scatler a emis ipoteza că un pod de uscat lega țărmurile Asiei de Sud-Est (Indochina şi Vietnamul) de Insula Madagascar în timpul epocii Eocenului. El a numit locul Lemuria. Colonelul James Churchward declara prin 1870 că un preot hindus l-a informat despre tăblițe antice care conțineau informații despre un continent pe care l-a numit Mu, care a fost devastat de o erupție vulcanică, maree și cutremure. Unii cred că Lemuria a fost fondată de ființe extraterestre cunoscute sub numele de Lemurieni.

Întâmplări ciudate pe Muntele Shasta

Se crede că Muntele Shasta este unul dintre cele șapte vârfuri sfinte ale lumii. Legendele despre OZN-uri, extratereștri, îngeri şi ghizi spirituali abundă în ceea ce priveşte Muntele Shasta. Automobiliştii care circulă pe drumurile forestiere izolate din apropierea Muntelui Shasta spun că au întâlnit pe neaşteptate oameni de o rasă necunoscută, îmbrăcaţi în alb, cu plete lungi, buclate, de talie înaltă şi care se ascund atunci când cineva încearcă să intre în legătură cu ei. O legendă locală menţionează existenţa unui tunel sub temelia orientală a muntelui Shasta şi care duce într-un loc misterios unde se află o citadelă cu locuinţe stranii. Citiţi mai multe în acest articol: Misterioşii locuitori subpământeni de sub muntele Shasta din California.

Unii susțin că lemurienii locuiesc în metropola subterană Telos, care servește ca un portal interplanetar și interdimensional. Se spune că orașul octogonal Telos are cinci straturi. Primul strat este centrul educației, guvernului și comerțului, cu un templu care poate găzdui 50.000 de oameni. Alte structuri includ birouri guvernamentale, facilități de divertisment, școli, palatul Regelui și al Reginei, un port spațial, locuințe circulare, fabrici industriale și grădini hidroponice, care cresc plante în apă și substanțe nutritive.

Potrivit unor ipoteze, Telos are circa 1,5 milioane de locuitori, care pot trăi mii de ani. Locuitorii ar vorbi „Solar Maru”, o limbă despre care se spune că ar fi limba sursă a sanscritei și ebraicei.  Telos ar fi condus de Regele Ra și Regina Ramu Mu, precum și de un consiliu format din șase bărbați și șase femei. Deoarece nevoile fundamentale sunt îndeplinite, nu este nevoie de un sistem monetar. Tranzacționarea este utilizată pentru produse high-end. Ascensiunea este cea mai importantă acțiune spirituală, care implică călătoria prin mai multe dimensiuni, în special de la a treia la a cincea.

Istoria Telos și Lemuria

Epoca Lemuriei, conform unei idei, a durat din 4.500.000 î.Hr. până în 12.000 î.Hr. Extratereștrii din universuri îndepărtate au sosit aici pentru a construi un paradis. În urmă cu aproximativ 25.000 de ani, armele nucleare au fost folosite într-o luptă dintre Atlantida și Lemuria pe o temă ideologică. Lemurienii credeau că societățile mai puțin evoluate ar trebui lăsate să evolueze în timpul lor, dar atlanții au simțit că ar trebui să fie reglementate de civilizații superioare.

Înainte de conflictul care a anihilat Lemuria, preoții săi au cerut să fie creat un oraș sub Muntele Shasta, pentru a-și salva populația și arhivele. Înainte ca Lemuria să fie distrusă, li s-a acordat permisiunea de a crea o metropolă sub Muntele Shasta.

O mare parte din scrierile SF / fantastice ale Jules Verne sau HG Wells ar povesti tocmai despre civiilizaţia ascunsă lemuriană din interiorul Pământului. Există informaţii conspiraţioniste care spun că rămășițele unei metropole subacvatice lemuriene ar fi fost descoperite între Maui și Oahu, Hawaii, în 1972, în cadrul unei misiuni secrete de informații a Marinei Americane.

În 1995, scafandrii japonezi au descoperit ruinele a ceea ce se crede a fi o parte a Lemuriei în largul coastei Okinawa. Arheologii au ajuns atunci la concluzia că structurile au fost construite de oameni dintr-o civilizație veche nedescoperită.

Potrivit lui Thomas Edwin Castello, fost șef al securității al Bazei militare subterane Dulce, un proiect militar american top secret, Telos și Muntele Shasta sunt locuri de întâlnire pentru liderii lemurieni, extratereștri și oameni.

Unii cred că guvernul SUA deține informații vitale cu privire la Lemuria, dar ele sunt ascunse publicului. Este legenda lui Telos, o fabricație a minții, a realității sau o combinație a celor două?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Există o civilizație lemuriană ascunsă sub Muntele Shasta din California? O ipoteză şocantă”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO