Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

6% din spaţiul mondial de Internet a fost cedat de Pentagon unei companii misterioase! De ce? Războiul hibrid global se desfăşoară în toată forţa…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Foarte interesantă este ştirea de pe Business Insider, care arată încă o dată că un adevărat război hibrid mondial se desfăşoară pe Terra, dar care are loc în spatele uşilor închise. În ea se spune cum Pentagonul (Ministerul Apărării al Statelor Unite) a cedat unei misterioase firme din Florida 175 de milioane de adrese IP (ceea ce înseamnă aproximativ 6% din Internetul mondial). Şi, ca totul să fie mai ciudat, această parte din Internetul mondial a fost oferit doar cu 3 minute înainte ca Biden să depună jurământul ca şi preşedinte, în ianuarie 2021. Ceea ce înseamnă că Internetul a fost cedat când încă Trump mai era preşedinte american. De ce s-a făcut această mutare şi cu ce scop?

Firma respectivă – Global Resource System LLC – gestionează acum aproape 175 de milioane de adrese IP, mai mult decât unii dintre cei mai mari provideri de Internet din lume, precum Comcast sau AT&T.

Este puțin probabil ca Pentagonul să inițieze un contract de o asemenea anvergură fără să aibă un motiv sau fără să se fi întâmplat ceva. Ținând cont de puterea de calcul de care are nevoie o companie pentru a analiza 175 de milioane de adrese IP și de tehnologia pe care trebuie să o folosească, probabil asta înseamnă că decizia a fost plănuită de multă vreme.

Compania Global Resource System LLC nu are un istoric de afaceri, dar cei care sunt în spatele ei au legături cu Pentagonul sau cu alte forţe.

Eu cred că şi această mişcare (transferul din curtea Pentagonului către o companie privată a 6% din Internetul mondial, cu câteva minute înainte ca Joe Biden să devină preşedinte al SUA), face parte din războiul hibrid dintre cele 2 forţe mondiale: globaliştii (care doresc globalizarea, dispariţia naţiunilor, distrugerea religiilor şi tradiţiilor, transhumanismul) şi conservatorii / tradiţionaliştii. Am mai vorbit şi altă dată despre acest lucru – Ce se întâmplă în lume în ultima perioadă? Evenimente care arată că se desfăşoară un posibil “război hibrid” ascuns între două forţe principale.


Lasă un comentariu