Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Anti-Pământul sau geamănul ascuns al Pământului – planeta secretă din spatele Soarelui, de care vorbesc vechii egipteni. De acolo au venit „zeii”?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎncă din vechime, anticii vorbeau de existenţa unei planete ascunse în spatele Soarelui, o planetă similară cu Terra, de aceea purtând numele de Contra-Pământul / Anti-Pământul sau geamănul ascuns al Pământului.

În 1662, Gian Domenico Cassini, directorul Observatorului din Paris, a descoperit, aproape de Venus, un corp ceresc necunoscut, în formă de semilună, care arunca o umbră – o indicaţie a faptului că aceasta era o planetă mare şi nu o stea. Era un corp ceresc de foarte mari dimensiuni. Cassini estima diametrul acestuia ca fiind un sfert din diametrul lui Venus. În 1686, Cassini a văzut din nou acelaşi corp ceresc – un eveniment pe care l-a înregistrat în jurnalul său.

În 1740, înainte de răsărit, misterioasă planeta a fost reperată de James Short, un membru al Societăţii Regale de Ştiinţă şi astronom amator. Îndreptându-şi telescopul spre Venus, a văzut, foarte aproape de aceasta, o „steluţă”. Îndreptând spre ea un alt telescop, care avea o putere de mărire de 50-60X şi era dotat cu un micrometru, el a stabilit că distanţa acesteia faţă de Venus era de aproximativ 10,2.

Următoarea observaţie a fost făcută pe 20 mai 1759, de către astronomul Andreas Mayer din Greifswald, Germania.
1761 a fost anul când Contra-Pământul a fost văzut de mai multe ori. Una dintre observaţii a provenit de la Lagrange, vestitul matematician. Ultima observare a fost înregistrată la data de 13 august 1892, când astronomul american Edward Emerson Barnard a reperat, aproape de Venus (unde nu existau stele cu care corpul văzut ar fi putut fi asociat), un obiect necunoscut de magnitudine stelară şapte; apoi planeta s-a retras în spatele Soarelui. Diferitele estimări ale mărimii corpului observat au variat între un sfert şi o treime din dimensiunea lui Venus.

În 1988, ruşii au lansat sonda spaţială Phobos 1, care a început să facă fotografii ale Soarelui, în conformitate cu programul său. În total, au fost transmise 140 de fotografii ale Soarelui pe Pământ, şi dacă Phobos 1 ar fi continuat fotografierea, atunci ar fi făcut o poză care ar fi dus la o descoperire istorică. Dar, această descoperire nu trebuia să aibă loc, aşa că agenţiile de ştiri internaţionale au raportat că a fost pierdut contactul cu Phobos 1…

Corpul ceresc în formă de semilună din spatele Soarelui poate fi „planeta X”, conform textelor antice. Sumerienii susţineau că de pe această planetă a sistemului solar „zeii cerului şi ai Pământului” au coborât pe Pământ. Trebuie subliniat faptul că locaţia acestei planete pe orbita noastră, în spatele Soarelui, o plasează în sfera favorabilă vieţii.

În Valea Regilor (Egipt) se găseşte mormântul faraonului Ramses al VI-lea, un faraon al celei de a 20-a dinastii din perioada Noului Regat. Acolo, pe un perete sunt prezentate două planete: una în faţa figurii, cealaltă, în spate. Aceasta compoziţie precizează clar că pe orbita Pământului (a treia de la Soare) două planete sunt în mişcare: Pământul şi un alt corp ceresc. Soarele e orientat spre Pământ, mărimea (masa) acestuia este mai mică decât mărimea planetei din spatele Soarelui. Aceasta este situată diametral opus de noi, în spatele Soarelui, aşa că nu o putem vedea!

Oare din geamănul ascuns al Pământului provin civilizaţiile extraterestre care ne-au vizitat în trecut?

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal