Anti-Pământul sau geamănul ascuns al Pământului – planeta secretă din spatele Soarelui, de care vorbesc vechii egipteni. De acolo au venit „zeii”?


Încă din vechime, anticii vorbeau de existenţa unei planete ascunse în spatele Soarelui, o planetă similară cu Terra, de aceea purtând numele de Contra-Pământul / Anti-Pământul sau geamănul ascuns al Pământului.

În 1662, Gian Domenico Cassini, directorul Observatorului din Paris, a descoperit, aproape de Venus, un corp ceresc necunoscut, în formă de semilună, care arunca o umbră – o indicaţie a faptului că aceasta era o planetă mare şi nu o stea. Era un corp ceresc de foarte mari dimensiuni. Cassini estima diametrul acestuia ca fiind un sfert din diametrul lui Venus. În 1686, Cassini a văzut din nou acelaşi corp ceresc – un eveniment pe care l-a înregistrat în jurnalul său.

În 1740, înainte de răsărit, misterioasă planeta a fost reperată de James Short, un membru al Societăţii Regale de Ştiinţă şi astronom amator. Îndreptându-şi telescopul spre Venus, a văzut, foarte aproape de aceasta, o „steluţă”. Îndreptând spre ea un alt telescop, care avea o putere de mărire de 50-60X şi era dotat cu un micrometru, el a stabilit că distanţa acesteia faţă de Venus era de aproximativ 10,2.

Următoarea observaţie a fost făcută pe 20 mai 1759, de către astronomul Andreas Mayer din Greifswald, Germania.
1761 a fost anul când Contra-Pământul a fost văzut de mai multe ori. Una dintre observaţii a provenit de la Lagrange, vestitul matematician. Ultima observare a fost înregistrată la data de 13 august 1892, când astronomul american Edward Emerson Barnard a reperat, aproape de Venus (unde nu existau stele cu care corpul văzut ar fi putut fi asociat), un obiect necunoscut de magnitudine stelară şapte; apoi planeta s-a retras în spatele Soarelui. Diferitele estimări ale mărimii corpului observat au variat între un sfert şi o treime din dimensiunea lui Venus.

În 1988, ruşii au lansat sonda spaţială Phobos 1, care a început să facă fotografii ale Soarelui, în conformitate cu programul său. În total, au fost transmise 140 de fotografii ale Soarelui pe Pământ, şi dacă Phobos 1 ar fi continuat fotografierea, atunci ar fi făcut o poză care ar fi dus la o descoperire istorică. Dar, această descoperire nu trebuia să aibă loc, aşa că agenţiile de ştiri internaţionale au raportat că a fost pierdut contactul cu Phobos 1…

Corpul ceresc în formă de semilună din spatele Soarelui poate fi „planeta X”, conform textelor antice. Sumerienii susţineau că de pe această planetă a sistemului solar „zeii cerului şi ai Pământului” au coborât pe Pământ. Trebuie subliniat faptul că locaţia acestei planete pe orbita noastră, în spatele Soarelui, o plasează în sfera favorabilă vieţii.

În Valea Regilor (Egipt) se găseşte mormântul faraonului Ramses al VI-lea, un faraon al celei de a 20-a dinastii din perioada Noului Regat. Acolo, pe un perete sunt prezentate două planete: una în faţa figurii, cealaltă, în spate. Aceasta compoziţie precizează clar că pe orbita Pământului (a treia de la Soare) două planete sunt în mişcare: Pământul şi un alt corp ceresc. Soarele e orientat spre Pământ, mărimea (masa) acestuia este mai mică decât mărimea planetei din spatele Soarelui. Aceasta este situată diametral opus de noi, în spatele Soarelui, aşa că nu o putem vedea!

Oare din geamănul ascuns al Pământului provin civilizaţiile extraterestre care ne-au vizitat în trecut?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock