Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În curând, vom descoperi că nu suntem singuri în Univers

70

Univers2000Astronomii afirmă că suntem pe punctul de a descoperi planete ca Pământul, care orbitează în jurul altor stele, acesta fiind un lucru esenţial în determinarea faptului dacă suntem sau nu singuri în Univers. Un oficial de rang înalt de la NASA (agenţia astronautică americană) a declarat că în 4 sau 5 ani se va descoperi prima planetă asemănătoare Pământului, în care viaţa s-ar fi putut dezvolta.

O conferinţă a Societăţii Astronomice Americane ce a avut loc recent a ajuns şi ea la aceeaşi concluzie: planete tăcute ca Pământul, unde viaţa s-ar fi putut dezvolta, sunt peste tot în Univers, în ciuda prezenţei în Univers a exploziilor stelare violente, a găurilor negre şi a galaxiilor care se ciocnesc.

Noile descoperiri de exo-planete ale telescopului NASA, Kepler, a generat o undă mare de optimism în rândul oamenilor de ştiinţă, ei afirmând că omenirea se află aproape de răspunde la marea întrebare ce ne frământă încă de la începutul civilizaţiei noastre: suntem singuri în Univers?

Chiar şi Biserica Catolică, prin Observatorul său astronomic de la Vatican, crede în existenţa unor vieţi extraterestre, aşa cum spunea Jose Funes, directorul observatorului: “Sunt mari întrebări la care trebuie să reflectăm, cu privire la sensul rasei umane în Univers”.

Optimismul oamenilor de ştiinţă se bazează pe noul telescop Kepler care este un adevărat vânător de planete în întreg Universul. Telescopul are un instrument care măsoară strălucirea a mai mult de 100.000 de stele simultan, el căutând acele stele care îşi pierd strălucirea (ce are drept cauză trecerea unei planete în faţa stelei respective). Orice planetă care ar putea suporta viaţa ar trebui să fie solidă, şi nu gazoasă. În plus, ea ar trebui să fie nici pe aproape faţă de stea (ca să nu fie prea fierbinte), nici prea îndepărtată (că să nu fie prea rece). Dacă la începutul anilor 1990 se găsea câte o planetă pe an, în anii 2000 s-a trecut la descoperirea câte unei planete pe lună, pentru ca acum, graţie noului telescop spaţial Kepler, să se descopere câte o planetă pe zi!

Orgoni Crystal