Vizitatori din regiuni întunecate ale Cosmosului ne-au creat pe noi, oamenii, care am fost aduşi pe această planetă – Terra?


Îi căutăm pe cer, în stele, peste tot. Vorbesc în mod evident extratereștri și OZN-uri. Căutarea extratereștrilor îi obsedează pe mulţi dintre noi; mulţi am citit şi am auzit numeroase povești despre întâlniri între oameni şi extratereştri, despre răpiri extraterestre – însă acestea n-au fost niciodată recunoscute în mod oficial. Există totodată teorii ale conspiraţiei care spun că cei puternici ai lumii s-ar afla în legătură cu vizitatorii din cele mai întunecate regiuni ale Cosmosului.

Dar, totuşi, unde sunt extratereştrii? Oare nu cumva suntem noi, oamenii? Codul genetic ar putea să dovedească că suntem cel puțin parțial extratereştri?

Există legende demult apuse care vorbesc de legături genetice ale umanității cu o specie extraterestră din stele. Afirmațiile pot părea extravagante, dar recent știința a spus că ideea ar putea fi adevărată. Sumerienii vorbesc despre legenda extratereştrilor Anunnaki care ne-a creat, iar povestea biblică a Geneza ne vorbeşte despre faptul că noi am fost creați după chipul altuia/altora. Suntem descendenți ai unei rase extraterestre care au ajuns pe această planetă acum mii/zeci de mii de ani?

V-aţi întrebat vreodată de ce unii oameni au senzația că nu aparțin cu adevărat acestei planete? De ce nu putem să stăm foarte mult la soare, faţă de alte specii de animale? De ce oamenii au unele boli (ca bolile de spate), care parcă arată că noi am trăit odată pe o planetă în care gravitaţia era mai scăzută? De ce oamenii au 223 de gene suplimentare, gene care n-au fost găsite la nicio altă specie? Poate pentru că toate aceste lucruri arată că Pământul nu este în totalitate planeta noastră de origine?

Poate știința ne poate ajuta să găsim un răspuns? Proiectul genomului uman a cartografiat codul genetic pentru specia noastră, ceea ce a relevat faptul că un procent de 97% din acest cod este numit „ADN gunoi” (sau „ADN întunecat”). În genetică, termenul de ADN gunoi se referă la regiunile de ADN care nu sunt codate. ADN-ul conține instrucțiuni (codare) care sunt utilizate pentru a crea proteine ​​în celule. Cu toate acestea, cantitatea de ADN conținută în interiorul fiecărei celule este vastă și nu toate secvențele genetice prezente într-o moleculă de ADN conţin coduri pentru o proteină. Acest ADN gunoi este anomal, deoarece nu se potrivește cu teoria evoluționistă a lui Darwin.

Aşa cum spunea odată un cercetător: „Ipoteza noastră este că o formă de viață extraterestră superioară a fost angajată în crearea de vieţi noi și de plantarea lor pe diverse planete. Pământul este doar unul dintre planete.” Iar această idee – cea a extratereștrilor care călătoresc prin Univers, însămânțând viață, este o teorie care prinde din ce în ce mai mult teren…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO