Apar 3 capete de extratereştri „reptilieni” într-o pictură de la Mănăstirea Suceviţa?


Un cititor (îi mulţumesc mult şi pe această cale) îmi trimite un mesaj, despre o descoperire făcută într-un videoclip, ceea ce arată mult spirit de observaţie. Dar, despre ce e vorba mai exact? Videoclipul se numeşte „Naosul bisericii Mănăstirii Sucevița – un ansamblu de compoziții istorice și eshatologice” şi a fost publicat AICI pe canalul de YouTube Trinitas TV al Bisericii Ortodoxe Române.

Alături de Putna şi Voroneţ, Mănăstirea Suceviţa face parte din „tripleta de aur” a mănăstirilor bucovinene. Construită la sfârşitul secolului al XVI-lea, mănăstirea a fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO.

Dar, să revenim la videoclip… cititorul remarcă că la minutul 9:33 al fragmentului video, atunci când se prezintă una din picturile din Mănăstirea Suceviţa, se pot observa nişte capete ciudate, „reptiliene” (spune cititorul meu). Aici, trebuie făcut o remarcă: creştinismul nu recunoaşte existenţa reptilienilor, ci spune că, mai degrabă, aceştia ar fi „draci”, fiinţe inferioare din alte dimensiuni. Pe de altă parte, adepţii teoriilor extraterestre, spun că aceşti demoni de care vorbeşte creştinismul nu ar fi altceva decât fiinţe reale din lumea reală, ce trăiesc pe alte planete şi care apar sub forma unor extratereştri reptilieni.

Dar, ceea ce se găseşte la Mănăstirea Suceviţa nu e ceva nou în bisericile ortodoxe. De exemplu, la Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Dorohoi se găseşte reprezentată (într-una din medalioanele cu relief) o fiară hibridă, despre care unii ar spune că ar fi un hibrid extraterestru. Citiţi mai multe în acest articol: EXCLUSIV! O fiară sau un hibrid extraterestru poate fi văzut(ă) la Biserica Sf. Nicolae Domnesc din Dorohoi.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclip canalul de YouTube al Trinitas TV