Site de secrete, stiinta si metafizica

În Marea Britanie, fantomele şi activităţile demonice sunt la mare modă

13 13

incubusDeşi am trecut de ceva vreme în era tehnologiei şi ştiinţei avansate, totuşi britanicii nu s-au îndepărtat de credinţele lor în fantome, spirite rele şi spectre, se arată într-un articol publicat în cotidianul The Telegraph. Într-o cercetare realizată de Lionel Fanthorpe, un cunoscut specialist în fenomene inexplicabile, aceasta arată că în ultimii 25 de ani s-au înregistrat 968 de cazuri de activitate demonică, dintre care 74 de cazuri au avut loc doar în regiunea Yorkshire. Aici s-au înregistrat şi cazuri de Incubus şi Succubus (demoni masculini şi feminini care vătămează oameni în timp ce dorm). Tot aici s-au raportat şi cazuri de “demoni de apă”, ca cel din lacul Filey Bay, în care martorii susţin că au văzut o creatură cu gâtul lung, corp de şarpe şi ochi lucitori.

Într-o altă regiune din Marea Britanie, Dartmoor, s-a raportat prezenţa lui Stephen, o formă demonică ce apare sub forma unui schelet, îmbrăcat cu o robă gri, celor ce îi trec pragul mormântului său. Într-o altă zonă, Wiltshire, s-au înregistrat foarte multe cazuri de prezenţa aşa-zişilor “câini-fantomă” (despre care puteţi citi mai multe în acest articol: Legenda câinilor-fantomă).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie