Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Să fie asta adevărata istorie a omenirii? Războiul galactic al mai multor specii de extratereştri şi creaţia oamenilor moderni

  •  
  •  
  •  
  •  

Foto: prelucrare proprie

Nu puţini au fost cei care s-au întrebat dacă nu cumva toate legendele şi povestirile lumii vorbesc despre venirea unor civilizaţii extraterestre pe Terra. Astfel, în „Cartea lui Enoh” acești extratereştru sunt numiți „veghetori”. Oare legendele eschimoșilor conform cărora ei au fost aduși dintr-o altă patrie pe spinarea unor uriașe păsări de fier să fie doar rodul imaginației? Și cum să interpretăm istorisirile după care pe vremea împăratului legendar Sun (sec. 23 î.Hr.) și mai apoi a împăratului Cheng Tang (circa 1750 î.Hr.), conform cărora în China ar fi existat aparate de zbor? Oare Quetzalcoatl, „șarpele cu pene”, ca și alți „zei” care conform legendelor mayaşe, dispar, dar promit că se vor întoarce, sunt civilizatori veniți din Cosmos?

În cartea „The gold of the Gods” (1972), celebrul scriitor Daniken, pasionat investigator și popularizator al paleoastronauticii, crede că deține probe care explică și motivul venirii extratereștrilor printre noi. Acesta ar fi, zice el, un război cosmic, desfășurat între două civilizații (grupuri?) rivale, undeva în adâncurile galaxiei noastre. Ființele acelea ar fi fost aproape întru totul asemănătoare oamenilor (poate cu sânge albastru).

Cei care au pierdut, cunoscând mentalitatea necruțătoare a învingătorilor, se refugiază cu o navă pe Pământ. Pentru ei această planetă nu oferă condiții ideale, ci doar acceptabile. Între altele, trebuie să respire cu măști. Pentru a-și deruta adversarii, toate instalațiile tehnice și le plasează pe cea de a cincea planetă (Phaeton), aflată în acele vremuri între Marte și Jupiter. Ei înșiși, rămași pe Pământ, au săpat în grabă tuneluri adânci, în locuri greu accesibile (de pildă în jungla sud-americană), ascunzându-se în interiorul lor.

Urmăritorii, înșelați de aparențe, pulverizează, cu forța armelor, planeta a cincea, transformând-o într-un nor de asteroizi. Culmea e că cercetările actuale ne vorbesc de existenţa unei alte planete în sistemul nostru solar. Balanța gravitațională a sistemului solar fiind modificată, axa Pământului se schimbă, şi astfel urmează inundații catastrofale pe care omenirea le-a memorat sub numele de „potop”.

Pericolul odată îndepărtat, extratereștri ies din ascunzători și prin tehnici de inginerie genetică încearcă să îmbunătățească rasele primitive de oameni, în vederea creării unor exemple mai reușite. Timpul trece, urmează noi generații de zei și de oameni. Primii realizează o selecție și o educație a celor din urmă, bazată pe practici aspre și înfricoșătoare, reținute ca atare și în legende. Apar încrucișări între zei și oameni…

Sunt însă unele probleme în teoria lui Daniken:
– Cum de s-au lăsat atât de uşor de păcăliţi urmăritorii, de au distrus planeta greşită?
– Potopul a avut loc înainte de crearea omului? Atunci cum de omenirea își aduce aminte de el?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal