Extratereştrii anunţă dinainte guvernul SUA unde au de gând să aterizeze cu navele lor spaţiale!


extraterestriNu v-aţi întrebat vreodată de ce există zvonuri conform cărora doar guvernul SUA a reuşit să intre în contact cu extratereştrii? Agenţia de informaţii a Statelor Unite NSA (National Security Agency) se pare că deţine o operaţiune SIGINT de urmărire a numai puţin de 9 specii extraterestre!

NSA a conceput un sistem de comunicare cu extratereştrii, care este un sistem de tip electronic sau cu sunete pulsatorii. Extratereştrii trimit un semnal la o anumită locaţie de pe Pământ (unul este în Nevada, iar altul în California). Oricum, sunetul sau comunicarea sunt transferate într-un calculator şi astfel extratereştrii oficialităţilor americane coordonatele de aterizare. Aşa se cunoaşte localizarea unei aterizări anunţate. Dar, NSA investighează şi aterizările neanunţate, adică OZN-urile care nu anunţă Statele Unite că au de gând să aterizeze.

Dar oare mai comunică şi alte naţiuni cu extratereştrii în afara Statelor Unite? Deocamdată, nu. Există informaţii limitate precum că sovieticii ar fi comunicat cu extratereştrii – sau cel puţin au încercat să comunice cu ei pe la începuturile anilor ’50 si de asemenea, mai recent, după 1980. Dar, încercările au fost extrem de timide. Aşa că Statele Unite se află în linia întâi a acestor comunicaţii cu extratereştrii!

Între guvernul Statelor Unite şi extratereştri s-a semnat un acord care spune că americanii nu vor divulga existenţa extratereştrilor, dacă aceştia nu se vor amesteca în societate. Extratereştrilor li se permite să opereze într-o unitate indicată din Statele Unite; aceasta se află în statul Nevada, în regiunea numită Area 51 sau Dreamland.


Lasă un comentariu