WikiLeaks va dezvălui documente secrete americane privind OZN-urile şi extratereştrii


WikiLeaks va publica mai multe documente secrete ale Statelor Unite, legate de extratereştri şi de OZN-uri, a spus fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, adăugând faptul că viaţa sa este în pericol după ultimele dezvăluiri, anunţă The Economic Times. Australianul, cel mai controversat om al momentului din lume, a insistat pe faptul că el a primit numeroase ameninţări cu moartea după dezvăluirea a mai mult de 250.000 de documente confidenţiale ale ambasadei SUA, lucru ce a cauzat o jenă serioasă pentru guvernul SUA. La început, Assange a stârnit furia autorităţilor americane, după ce a publicat documente cu privire la războaiele din Iraq şi Afghanistan, documente ce sugerau că soldaţii erau complici la crime şi torturi.

„Ameninţările asupra vieţilor noastre reprezintă o problemă; totuşi, ne-am luat precauţiile necesare pentru a demonstra că suntem în stare să ne descurcăm şi c-o superputere”, a mai spus Assange. El a mai adăugat că decizia sa de a publica documente secrete americane pe site-ul său este o răzbunare împotriva „elementelor abuzive din guvernul american”.

P.S. Am şi eu de comentat ceva la această ştire. În primul rând, dacă guvernul SUA ar dori să-l omoare pe Julian Assange ar fi făcut-o de când. Să fim serioşi, nu e vreun terorist care să se ascundă prin munţi. E un personaj public care apare peste tot în lume, dă interviuri prin ziare şi reviste etc. O bombă în avionul cu care călătorea, o sinucidere în camera de hotel, o cădere accidentală de la etaj etc. etc. Câţiva agenţia CIA de elită ar fi rezolvat „cazul Assange”. Dar nu se doreşte să fie omorât de către americani; din contra, eu cred că el este protejat de serviciile secrete americane (am să prezint foarte curând un material despre legăturile dintre Assange şi serviciile secrete).

În al doilea rând dezvăluirea despre OZN-uri şi extratereştri face parte din planul celor care conduc lumea ca populaţia să conştientizeze faptul că extratereştrii există. N-o puteau face direct (căci întotdeauna Guvernul a negat oficial existenţa lor), aşa că site-ul lui Assange e minunat pentru o asemenea dezvăluire.  WikiLeaks devine astfel marea manipulare de la începutul acestui mileniu, manipulare realizată de către forţele oculte care conduc lumea.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO