Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Germania adoptă o lege privind numărul de identificare fiscală a cetățenilor. Un pas mic despre „Registrul Global Digital” pe care şi-l doreşte Bill Gates, prin planul „ID2020”?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn Germania se întâmplă ceva extrem de îngrijorător, şi, astfel se pare că planurile globaliştilor de „identificare digitală unică” a fiecărui cetăţean ai lumii se transpun în realitate, fără să ne dăm seama. După cum ne spune site-ul rnd.de, Bungestag-ul (Parlamentul federal unicameral al Germaniei), a adoptat la sfârşitul lui ianuarie 2021 Legea privind numărul de identificare fiscală a cetățenilor, în ciuda îngrijorărilor ivite.

Aceasta permite autorităților să acceseze datele cu caracter personal existente de la o altă autoritate. Dacă și Consiliul Federal aprobă noua lege, orice autoritate va avea acces, pe baza unui număr unic, în diverse registre, ca de exemplu în registrul populației, în registrul permisului de conducere, în registrul armelor, în baza de date a asigurărilor de pensii sau în baza de date a companiilor de asigurări de sănătate.

Potrivit celor care au votat legea, aceasta ar avea doar rol de „a simplifica procesul administrativ”, însă opoziţia din Parlamentul german a votat în unanimitate împotriva legii, întrucât consideră că ea încalcă Constituţia ţării.

Însă, observatorii mai atenţi ai acestei legi consideră că ea ar putea face parte dintr-o conspiraţie globală, ce pare din ce în ce mai aproape de realitate. De fapt, totul se aseamănă cu planurile unei organizaţii non-profit din New York, finanţată de Bill Gates, ID2020. Conform site-ului oficial (id2020.org), organizaţia îşi doreşte ca toţi oamenii să deţine o „Identitate Digitală”, mai ales că 1,1 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc fără nicio identitate.

blank

Motto-ul organizaţiei lui Gates este „We need to get digital ID right”, adică „Trebuie să obţinem identitatea digitală în mod corect”. De ce „trebuie”? Sună prea imperativ, parcă ar fi un ordin.

Ce s-ar întâmpla dacă toată populaţia lumii va fi trecută într-un registru global digital, în care să fie trecute absolut toate informaţiile personale, de la data naşterii, până la starea de sănătate sau contul bancar? Cine ar avea acces la acel registru? Ar putea fi el folosit ca instrument absolut de putere? Sigur că da. Din istorie, se cunoaşte tendinţa unor oameni de a deţine cât mai multă putere şi influenţă în lume. Atunci, vom fi din ce în ce mai puţin oameni liberi şi din ce în ce mai mult sclavi moderni.

Azi un pas mic în Germania, mâine în alte ţări, şi uite aşa „identitatea digitală globală” nu va mai fi o conspiraţie, cum mainstream mass-media a trâmbiţat în ultimii ani. Ironic este faptul că toate aşa-zise „fake news”-uri se transformă încet-încet în realitate, dar noi nu ne dăm seama decât mult prea târziu…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu