Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O teorie explozivă: au făcut ruşii un experiment cu monstruoasa rachetă submarină nucleară Poseidon în Oceanul Pacific, creând unde gravitaţionale atmosferice în curbura spaţiu-timp?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankScriam în articolul de ieri – Erupția vulcanului Tonga creează ondulații concentrice misterioase și uluitoare în atmosfera Pământului – despre erupţia de pe 14 ianuarie 2022 a masivului vulcan subacvatic Hunga Tonga, care a erupt lângă Tonga, în Pacificul de Sud. Aşa cum spuneam în articol, erupţia a provocat un model neobișnuit de unde gravitaționale atmosferice. Erupțiile vulcanice anterioare nu au produs un astfel de semnal, lăsând experții nedumeriți.

O undă gravitațională este o fluctuație în curbura spațiu-timp, care se propagă ca o undă. Radiația gravitațională apare atunci când unde gravitaționale sunt emise dintr-un obiect sau de un sistem de obiecte care gravitează. Undele gravitaționale transportă energie sub formă de radiație gravitațională asemănătoare cu radiația electromagnetică.

Tot pe 14 ianuarie, când a avut loc erupţia, s-au produs fulgere timp de 7 ore. Un sistem de detectare a fulgerelor la sol a înregistrat aproape 400.000 de fulgere, dintre care 200.000 au avut loc într-o perioadă de o oră. Pentru comparație, un fulger puternic din nordul Californiei ar putea avea sute sau câteva mii de fulgere. (Sursa: wildfiretoday.com).

Dar, ce-i mai interesant e faptul că şi exploziile de bombe nucleare pot produce asemenea fulgere (vedeţi, de exemplu, articolul „Why do nuclear bomb explosions create an array of visible electric discharges in the form of lightening in the upper atmosphere?”), dar şi unde gravitaționale atmosferice (vedeţi articolul: Atmospheric Gravity Waves from Nuclear Explosions).

Aşadar, punând totul la cap, putem să ne întrebăm: s-a produs în Tonga o explozie nucleară submarină secretă şi nu a fost vorba neapărat de o erupţie vulcanică? Oare ruşii şi-au mai făcut un test al rachetei nucleare submarine Poseidon, o rachetă care este proiectată să lovească fundul oceanului? Despre această rachetă monstruoasă, puteţi citi mai multe în acest articol: Alertă! Rusia deţine o rachetă submarină nucleară monstruoasă, care poate crea un „tsunami radioactiv” pe mii de kmp în zona coastelor oceanului.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu