„Pe Marte au avut loc 2 explozii nucleare care au dus la distrugerea civilizaţiei avansate umanoide de acolo” – crede un doctor fizician

  •  
  •  
  •  
  •  

Putem să ne imaginăm că odată a existat o civilizație umanoidă antică pe Marte, care ar fi putut muri într-un război nuclear. Cine spune asta? Fizicianul dr. John E. Brandenburg, autorul cărţii „Moarte pe Marte” şi consultant la Kepler Aerospace LLC, într-un interviu acordat cercetătoarei în domeniul ufologiei, Linda Moulton Howe, creatoarea canalului YouTube „Earthfiles”.

În interviu, fizicianul Brandenburg lansează următoarele idei şi ipoteze:
– Pe Marte, există dovezi ale unor ale unor mari evenimente radioactive, care au avut loc în trecutul acestei planete;
– Aceste evenimente pot fi produse fie de explozia unei supernove, fie de o explozie termonucleară;
– Se pare că pe Marte au avut loc 2 explozii nucleare;
– Meteoritul de pe Marte – EETA79001 – găsit în Antarctica arată dovezi ale unui eveniment care a avut loc acum 180 de milioane de ani;
– Marte a suferit un holocaust nuclear, de mărimea a miliarde de megatone;
– Mai multe dovezi indică faptul că suprafața lui Marte a fost bombardată;
– Argonul 40 este foarte abundent pe suprafața lui Marte – planeta a fost puternic bombardată cu neutroni.

Fizicianul Dr. John Brandenburg spune că există dovezi pentru două explozii nucleare pe Marte. Acestea se pare că au distrus două rase extraterestre: cydonienii și utopienii. Izotopii nucleari din atmosferă și detectarea unui strat subțire de substanțe, inclusiv uraniu, toriu și potasiu radioactiv de pe suprafața marțiană sunt dovezi pentru aceste explozii trecute. Potrivit lui Brandenburg, dovezile atacului nuclear pot fi văzute și astăzi. Există pur şi simplu sute de ruine de clădiri în imaginile NASA de pe Marte.

Mai mult, el spune că Marte a avut odată un climat asemănător Pământului, acolo găsindu-se animale și plante, iar cele două civilizații marţiene antice, Cydonia și Utopia, ar fi fost un nivel de tehnologie similar cu cel al vechilor egipteni pe Pământ.

Se presupune că, după izbucnirea războiului nuclear pe Marte, rasa marțiană supraviețuitoare a emigrat pe Pământ, construind piramidele și Sfinxul pentru a reprezenta ceea ce a fost odată pe Marte.

Puteţi urmări videoclipul YouTube complet AICI: Nov 16 – What caused thermonuclear radiation on Mars 180 million years ago?

Locurile aproximative ale unor explozii nucleare (buline roşii)

  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page