Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ce alte secrete mai găsim pe „planeta roşie”? Pe Marte s-a descoperit o copie aproape perfectă a subcontinentului Indiei de pe Terra! Coincidenţă?


India pe MartePe Marte se întâmplă ceva ciudat! În anul 2014, pe Marte a ajuns o navă spaţială indiană, care a descoperit un teritoriu ce se aseamănă mult cu „peninsula Indiei” de pe Terra! Citez de pe site-ul qz.com:

Indienii au dat drumul la primele imagini de pe Marte, luate cu nava lor spaţială Mars Orbiter Mission (MOM), iar unii spunMOM a capturat chiar o imagine a Indiei. UPI spune că forma care seamănă cu subcontinentul indian este doar o decolorare a suprafeții. Ceea ce indienii pot vedea pe Marte este probabil o manifestare de mândrie patriotică despre odiseea spaţială a țării lor.

P.S. Într-adevăr, e foarte ciudat că pe Marte se găseşte ceva ce seamănă cu peninsula Indiei. O să spuneţi că totul e o coincidenţă, dar eu nu cred în aşa ceva! Există mai multe legende despre Marte în istoria civilizaţiilor omenirii. Se spune că planeta Marte ar fi fost odată locuită, ca şi Pământul, dar apoi a fost distrusă de un război nimicitor. Apoi, se crede că cei câţiva locuitori care au mai rămas s-au mutat către Pământ, aşa că e posibil ca noii locuitori ai Terrei, dispunând de o tehnologie extrem de avansată, să fi modelat subcontinentul indian, pentru a aduce astfel aminte de vechiul Marte şi a crea noul Marte. Aduceţi-vă aminte că chiar şi NASA a recunoscut că pe Marte a existat în trecut oceane… fără îndoială că aici a existat continente şi viaţă!


Lasă un comentariu