Ce alte secrete mai găsim pe „planeta roşie”? Pe Marte s-a descoperit o copie aproape perfectă a subcontinentului Indiei de pe Terra! Şi asta e tot coincidenţă?

  •  
  •  
  •  
  •  

India pe MarteDeja asta e prea de tot: pe Marte se întâmplă ceva ciudat! Deşi nu caut intenţionat, găsesc ştiri şi informaţii despre noi descoperiri pe Marte. După ce acum 6 zile vorbeam despre descoperirea unei piramide şi a două chipuri uriaşe pe Marte de către o navă spaţială indiană (Şocant! O navă spaţială indiană a descoperit pe Marte o clădire pătrată, o piramidă şi două chipuri gigantice sculptate!), iar ieri discutam despre posibila prezenţa a unei arme marţiene pe „planeta roşie” (Şocant! O fotografie NASA arată un lansator de rachetă pe Marte! În trecut, a fost un război pe “planeta roşie”?), iată că pe Marte aceeaşi navă spaţială indiană a mai descoperit ceva: un teritoriu ce se aseamănă mult cu „peninsula Indiei” de pe Terra! Citez de pe site-ul qz.com:

Indienii au dat drumul la primele imagini de pe Marte, luate cu nava lor spaţială Mars Orbiter Mission (MOM), iar unii spunMOM a capturat chiar o imagine a Indiei. UPI spune că forma care seamănă cu subcontinentul indian este doar o decolorare a suprafeții. Ceea ce indienii pot vedea pe Marte este probabil o manifestare de mândrie patriotică despre odiseea spaţială a țării lor.

P.S. Într-adevăr, e foarte ciudat că pe Marte se găseşte ceva ce seamănă cu peninsula Indiei. O să spuneţi că totul e o coincidenţă, dar eu nu cred în aşa ceva! Aşa cum spuneam şi în articolul de ieri, există mai multe legende despre Marte în istoria civilizaţiilor omenirii. Se spune că planeta Marte ar fi fost odată locuită, ca şi Pământul, dar apoi a fost distrusă de un război nimicitor. Apoi, se crede că cei câţiva locuitori care au mai rămas s-au mutat către Pământ, aşa că e posibil ca noii locuitori ai Terrei, dispunând de o tehnologie extrem de avansată, să fi modelat subcontinentul indian, pentru a aduce astfel aminte de vechiul Marte şi a crea noul Marte. Aduceţi-vă aminte că chiar şi NASA a recunoscut că pe Marte a existat în trecut oceane… fără îndoială că aici a existat continente şi viaţă!

P.S. Aştept şi părerile voastre.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner