O navă spaţială imensă, de origine necunoscută, a fost observată noaptea în Egipt?


De pe pagina de Facebook „Alien Radar”, observăm aceste 2 fotografii, ce apar în articolul de faţă. Se spune că ele ar fi fost făcute seara / noaptea în Egipt. Dacă ar fi adevărate, atunci ar fi spectaculoase. În ele se pot observa nişte luminiţe ciudate pe cerul nopţii, situate în spatele unor nori mici şi albicioşi, şi care par că formează un cerc. Ce să mai vorbim… dacă e să ne luăm după ceea ce vedem, luminiţele par a fi de la o imensă navă de origine necunoscută!

Desigur, nu pot să neg că n-ar putea fi vorba şi de Photoshop; în zilele noastre, mulţi se ocupă de manipularea fotografiilor, în scopul de a ne înşela, sau pentru a se distra. Aceste două fotografii au fost „Photoshopate”? Greu de spus, dar e posibil…

Dar, dacă ar fi reale, atunci ar putea fi o navă spaţială imensă, venită din altă lume (extraterestră), din altă dimensiune (interdimensională) sau ar putea fi un proiect top-secret al unei puteri de pe Pământ. Unii comentatori de pe Facebook spun că ar putea fi vorba de lumini care se reflectă din oraş… e posibil, dar e foarte greu de crezut că ele au creat întâmplător un cerc aşa de perfect.

Ca întotdeauna, vă las pe voi să decideţi despre ce-a fost vorba…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO