Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O nouă fotografie a satelitului enigmatic Black Knight? NASA, te rog explică asta!

437

blankDespre misteriosul satelit “Black Knight” sau “Cavalerul negru” am vorbit de mai multe ori pe acest site. În anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik I, primul satelit lansat de om, “Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh.

În 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, creând astfel o hartă stelară centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum era ea văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, Black Knight ar fi putut fi o “carte de vizită extraterestră”. Deci, se crede că “Black Knight” ar putea avea o vechime de 13.000 de ani.

Pe canalul de YouTube al lui Streetcap1 (de la care m-am inspirat de mai multe ori în articolele de pe acest site), am găsit un videoclip în care se prezintă o nouă fotografie posibilă al satelitului Black Knight. NASA spune că ar fi vorba de o pătură termică spaţială, dar asta nu seamănă deloc cu vreo pătură spaţială…

blank

 

 

Orgoni Crystal