NASA a descoperit pe planeta pitică Pluto mai multe pete misterioase! Pluto e doar planetă sau navă spaţială extraterestră!?


pete PlutoCum nava spaţială NASA New Horizons se pregăteşte pentru apropierea sa de planeta Pluto pe 14 iulie 2015, NASA a oferit o actualizare cu unele informații interesante. În primul rând, noi imagini color arată o serie de pete de-a lungul ecuatorului planetei pitice. Petele uniform distanţate au aproximativ 480 de kilometri în diametru. Datorită distanței și dimensiunii, oamenii de știință încă nu sunt în măsură să determine originea lor pentru moment.

Sursa: engadget.com

P.S. Se pare că planeta pitică de la marginea sistemului nostru solar e din ce în ce mai misterioasă. Priviţi petele rotunde de pe Pluto… par simetrice şi deocamdată nimeni habar n-are ce-ar putea reprezenta. Pe Internet au apărut deja videoclipuri YouTube cu aceste bizare pete, ca de exemplu cel publicat la finalul articolului de către „secureteam 10”. Utilizatorul YouTube se întreabă, ţinând cont de aceste anomalii, dacă nu cumva planeta Pluto n-ar fi decât o uriaşă navă spaţială extraterestră.

Într-un articol scris pe 4 iunie 2015 – De ce a trimis NASA o navă spaţială către planeta îndepărtată Pluto? În 1996, preşedintele Bill Clinton ar fi aflat informaţii ultra-secrete despre existenţa vieţii pe această planetă! – arătam cum în anii 90 s-ar fi descoperit faptul că pe Pluto ar fi fost găsită viaţă, iar această informaţie secretă ar fi fost ştiută doar de câţiva oficiali din SUA. Citez din articol:

Dick Morris este un binecunoscut analist politic american. Prieten al preşedintelui american Bill Clinton, el a făcut parte din personalul prezidenţial de consilieri politici. Ca orice bărbat, Dick Morris şi-a găsit o femeie prostituată, pe nume Sherry Rowlands, pe care o frecventa şi căreia, la un moment dat, i-a dezvăluit un mare secret, pe care îl cunoşteau doar 7 oameni din conducerea ţării: oamenii de ştiinţă au descoperit că există viaţă pe o altă planetă din sistemul nostru solar. Morris mai preciză că e vorba de nişte verdeaţă găsită în stâncile dintr-o planetă. Prostituata mai precizează că e vorba de planeta… Pluto!

Cam multe secrete ascunde această planetă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock