Din păcate, nu mai suntem liberi de câteva mii de ani – suntem subordonaţii unor fiinţe transdimensionale


Din pacate, nu suntem liberi. Nu suntem liberi de cateva mii de ani. Suntem subordonati unor fiinte transdimensionale care au invadat Pamantul cu mai multe mii de ani in urma. In vechile legende, ei sunt cunoscuti ca zei. Gnosticii i-au spus “arhoni”, iar altii i-au denumit “Predatori”. Ei sunt stapanii nostri si au construit o Matrice falsa de iluzii pentru a acoperi Pamantul, tinandu-ne captivi.

Am fost spalati pe creier si hipnotizati pentru a crede ca aceste iluzii reprezinta realitatea. Ei ne socotesc “turma” lor si ne hranesc cu noi, cu energia noastra. Aceasta este situatia in care ne aflam.

Acesti “Predatori” au recrutat mai multi colaboratori pentru a ne mentine in aceasta situatie. In trecut, era vorba de liniile genealogice regale si de inaltii preoti. Astazi, situatia s-a mai schimbat putin: marii preoti nu se mai gasesc in religiile traditionale, ci sunt sefi ale unor miscari spirituale, iar regii din trecut se regasesc astazi sub forma presedintilor, prim-ministrilor, bancherilor, politicienilor sau sefilor de corporatii. Avem liderii sociali si culturali care au rolul lor de a mentine turmele in aceasta situatie veche de mii de ani.

Majoritatea oamenilor sunt atat de incorporati in Sistemul Matricei, incat se vor lupta pentru a-l proteja. Ei au fost hipnotizati in a crede ca lumea artificiala in care traiesc este cea reala. Ei vad pe oricine vrea sa expuna adevarul ca fiind dusmani. Multi oameni sunt complet hipnotizati in a crede orice le spun liderii lor. Deoarece majoritatea oamenilor cred in iluzie, o protejeaza cu bucurie. Se lupta si mor pentru a sustine chiar inchisoarea in care exista.

Sarlatanii spirituali sunt la fel de periculosi; ei pretind ca va dau adevaruri spirituale, dar, in realitate, va conduc inapoi in Matrice. Ei pot chiar sa va ademeneasca cu niste bucati de adevaruri, dar care sunt incorporate in inselaciune. Ei folosesc adevarul ca si momeala. Internetul e plin in zilele noastre cu acesti sarlatani. In fiecare zi, pe Internet apar noi profesori, ghizi, guru, intelepti.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO