De ce sunt atâtea războaie şi violenţe în lume? Există un secret bine păzit de mii de ani, dar avem o posibilitate de a scăpa de influenţa malefică sub care ne aflăm…


ATENŢIE! Acest articol constituie doar o opinie personală

Conform textelor gnostice (vechi de mii de ani), noi, oamenii, suntem conduşi din umbră de multă vreme de o specie interplanetară de fiinţe denumită arhoni. Ei sunt mult mai vechi decât oamenii şi au mai fost cunoscuți sub numele de Draconieni. În Biblie erau cunoscuți ca Serafimi, Nefiliții sau Elohimi, îngerii căzuți, cei care au fost izgoniți din ceruri.

Aceste fiinţe (să le spunem arhoni) se hrănesc cu energia negativă umană, energie transpusă sub formă de frică, ură, invidie, dorinţă de răzbunare şi tot ce este negativ. Aceste creaturi au capacitatea de a crea “realitatea” iluzorie, putând să ne manipuleze și să ne înrobească. De ce-au făcut acest lucru? Se spune că ei erau geloşi pe noi, pentru că avem un suflet, pe când ei nu au. Noi avem imaginație, ceea ce ne face creativi, pe când ei nu au.

Aceste fiinţe iubesc războaiele şi vărsările de sânge. Credeţi că e întâmplător că omenirea, de secole întregi, se confruntă tot timpul cu războaie şi conflicte? Arhonii au o influenţă malefică în special în rândul conducătorilor lumii, pentru a menţine trează ura, conflictul, vărsarea de sânge.

Să luăm, de exemplu, cele două războaie mondiale din secolul al XX-lea. Putea fi evitate fără probleme, însă toate deciziile luate de marii conducători ai lumii (de exemplu, Hitler, Stalin, Churchill) au fost lipsite de logică în rândul multor istorici şi parcă au fost luate intenţionat spre izbucnirea războaielor. Am tot dat vina pe societatea secretă Illuminati pentru declanşarea celor două războaie mondiale, însă, e posibil ca şi această organizaţie să fie condusă direct de către arhoni.

Ţineţi minte că aceste fiinţe urăsc pacea, urăsc fericirea și vor să ne țină să vibrăm doar la o frecvenţă foarte scăzută, pentru că astfel ele se pot “alimenta”. Ce se observă însă în lume? Că există acte de terorism, violenţe, revoluţii, anarhie, agresivitate etc. – toate acestea fiind atât de necesare arhonilor pentru a se putea hrăni.

Ce putem face? Nimic mai simplu decât o simplă „revoluţie interioară”. Adică să medităm, să ne rugăm, să ne deschidem cel de-al treilea ochi, să ne hrănim cu alimente sănătoase, să ne încărcăm energetic în natură şi la soare. Astfel, am putea fi cuprinşi de o linişte şi pace interioară, iar arhonii nu ar avea nici să ne manipuleze şi nici cu ce să se mai hrănească…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO