Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O veste rea pentru ateişti: ateismul este imposibil din punct de vedere ştiinţific

184

Dumnezeu 90Cum articolul acesta pe care l-am publicat Întrebările unui ateu pentru toţi credincioşii (în Dumnezeu, în OZN-uri, în diavol, în îngeri etc.) a creat mari controverse, m-am gândit să continui seria acestui subiect cu o lovitură grea pentru ateişti: ateismul este negat de ştiinţă!

Să vedem despre ce e vorba. Ateismul reprezintă negarea implicării vreunei inteligenţe superioare în crearea şi menţinerea acestui Univers şi a vieţii. Odată cu apariţia nanotehnologiei şi a microbiologiei, oamenii de ştiinţă au avut posibilitatea de a examina ADN-ul şi nivelurile subatomice, ajungând la concluzia că ADN-ul n-ar fi putut evolua aşa cum a sugerat Darwin. Marea majoritatea a oamenilor de ştiinţă sunt de acord că ADN-ul nu poate fi decât produsul unei incredibile şi avansate forme de inteligenţă.

Ateiştii darwinieni cred că ADN-ul a apărut în urma unei “întâmplări cosmice”, fără să fie nevoie de ajutorul vreunei “inteligenţe superioare”. Desigur, pentru a nu fi prea ridicoli, ateiştilor le place să folosească termenul de “selecţie naturală” pentru a explica aceste lucruri.

Ateismul este şi a fost întotdeauna o mişcare împotriva oricărei religii. Până acum câteva sute de ani în urmă, oricine ar fi spus că este ateist, ar fi fost executat imediat de guvernele care erau conduse şi influenţate de Biserici. E adevărat că la conducerea Bisericilor au ajuns oameni lacomi, plin de ură, corupţi, avizi de putere, care au fost în stare să facă orice pentru a conduce. Inclusiv pentru a declanşa războaie şi a omorî oameni. Dar asta nu înseamnă că Dumnezeu e mort, sau că El nu există. Nu. Dumnezeu există peste tot; este omniprezent. Nu există nimic care să nu fie Dumnezeu.

Din moment ce e omniprezent, Dumnezeu trebuie să fie şi omnipotent, adică să deţină toată puterea. Acest lucru e adevărat, pentru că, chiar şi cea mai mică particulă fizică din acest Univers deţine putere.

De asemenea, Dumnezeu este şi omniscient, adică ştie totul. Este ca o minte uriaşă, universală, în care se include totul (vezi şi articolul “Universul holografic: este toată lumea noastră doar o iluzie?“, secţiunea despre creierul holografic).

Dacă ştim şi acceptăm toate aceste lucruri, înseamnă că toţi suntem fiinţe divine. Nu există altă opţiune. Nu ar fi minunat dacă toţi am înţelege acest fapt?

Orgoni Crystal