Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Întreaga lume şi viaţă a noastră nu este altceva decât un gigant joc video jucat de extratereştri

284

blankHaideţi să facem un mic exerciţiu de imaginaţie. Dar înainte de asta, vreau să observaţi cât de rapid au avansat jocurile video în ultimii 30 de ani. De la Tetris la Counterstrike e un progres enorm; oamenilor le place să se distreze şi de aceea programatorii au avut grijă să creeze lumi şi vieţi virtuale în aceste jocuri video.

Acum…să presupunem că există extratereştri ce au o tehnologie avansată cu sute de mii de ani faţă de a noastră. Şi acestor extratereştri le place să se distreze: aşa că au creat un joc video atât de avansat, încât e aproape imposibil în a-l distinge faţă de realitate. Aşa că ei au creat un joc video pe care l-au numit “Pământ”, acolo unde există personaje tridimensionale, ce sunt programate în a crede că ele sunt reale, iar totul din jurul lor este realitatea pură…

Extratereştrii au programat anumite evenimente şi situaţii în simulările lor virtuale, astfel încât personajele cred că sunt întâmplări aleatoare, nefiind niciodată conştiente că ele sunt, de fapt, controlate, orchestrate şi manipulate… Extratereştrii au programat cutremure, furtuni şi erupţii vulcanice. Apoi se joacă cu butoanele lor interactive de control, privind cum personajele lor reacţionează. Totodată, extratereştrii au programat personajele astfel încât ele să creadă că au proprie voinţă.

“Alienii” au creat situaţii prin care personajele să se distrugă între ele prin războaie nimicitoare. Ei au creat şi o mulţime de specii diferite, ca dinozauri, insecte, păsări, peşti şi oameni. Din când în când, extratereştrii se mai plictisesc în a juca un singur joc, aşa că au programat în softul lor impacte nimicitoare cu asteroizi, explozii de raze gamma şi flăcări solare gigante, astfel încât personajele vechi sunt distruse, pentru a apărea altele.

Desigur, tot ce-am scris aici poate fi o simplă fantezie, dar mi-am adus aminte că vechii hinduşi credeau că întreaga lume nu este altceva decât “visul lui Brahma”, adică a lui Dumnezeu…

Orgoni Crystal