Editorial: Ce se află în spatele revoltelor popoarelor din ultima perioadă? Va exista „Marea Resetare”?


Odată cu impunerea unor restricţii dure în mai multe ţări ale lumii (în special în Europa), ca urmare a crizei sanitare mondiale fără precedent (cauzată de pandemia de coronavirus), mai multe revolte au avut loc în anul 2021. Oamenii au ieşit masiv pe străzi, în Austria, Olanda, Franţa, Marea Britanie, Germania, Italia etc., dar acest fenomen parcă s-a accentuat în ultima perioadă. Şi nu doar pentru că au fost derapaje grave în ceea ce priveşte libertăţile cetăţenilor (ca urmare a măsurilor haotice, şi, pe alocuri, totalitare luate de autorităţi), ci şi pentru că s-au adunat, progresiv, şi alţi factori, ca: creşterea necontrolată a preţurilor (în special la alimente şi combustibil), reducerea puterii de cumpărare ca urmare a inflaţiei galopante, lipsa din ce în ce mai pronunţată a unor produse de bază (vezi criza de benzină/motorină din Marea Britanie sau rafturile mai mult goale ale unor magazine alimentare din SUA – În SUA, rafturile unor magazine sunt din ce în ce mai goale! Există vreun motiv secret?) etc.

În general, se observă o scădere accentuată a încrederii cetăţenilor în autorităţi, care par a fi depăşite, incompetente şi chiar, uneori, par a dovadă de rea voinţă. Ca şi cum ar fi manevrate din spate de forţe oculte care ne doresc răul.

Starea de revoltă mondială (a popoarelor din Europa, în special, dar şi din Australia) se aseamănă într-un fel cu starea din timpul Revoluţiei de la 1848. Atunci, mai multe popoare din Europa s-au răsculat, iar cauzele au fost multiple – de la lipsa drepturilor democratice şi până la creşterea excesivă a preţurilor şi criza alimentară. Deşi nu poate fi făcută o comparaţie directă, alte fiind condiţiile sociale de atunci, totuşi se pot observa unele asemănări.

Ce se va întâmpla mai departe? E clar că o resetare a lumii va avea loc, dar, să sperăm, că în interesul sănătăţii şi fericirii cetăţenilor, nu în interesul Elitei Globale. Cetăţenii lumii nu doresc „Marea Resetare” a lui Klaus Schwab, ci o resetare în sensul ca autorităţile să asculte de oameni (nu de marile corporaţii şi de o elită ascunsă în umbră). Se doreşte o dezvoltare echilibrată, echitabilă şi durabilă, în sensul ca să se protejeze mediul înconjurător, să se reducă poluarea, dar, în acelaşi timp, să nu mai existe în lume oameni care să sufere de foame. Să se respecte libertăţile cu care ne-am născut; niciun guvern nu are dreptul să ne ia drepturile de bază, indiferent de motivaţie. Elita Globală să lase jocurile subterane făcute, pentru a ne subjuga şi a ne manipula credinţele şi convingerile – oamenii cu adevărat liberi nu vor fi supuşi niciodată!

(Opinie personală)

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO