Ce mistere vor fi dezvăluite în anul 2020? Vă urez tuturor, din toată inima, LA MULŢI ANI!


Ne află, dragi prieteni şi cititori ai site-ului, la sfârşitul anului 2019 şi începutul unui nou an, 2020. Site-ul „Secretele lui Lovendal” împlineşte astfel 13 ani de existenţă, în care au fost scrise peste 10.000 de articole. Un număr impresionant totuşi şi care reprezintă roadele muncii şi pasiunii personale pentru mistere, pentru necunoscut.

Anul 2019 nu a fost unul prea spectaculos în evenimente; au fost făcute unele descoperiri în ştiinţe şi în tehnologie, dar nu atât de hotărâtoare pe cât ne-am fi aşteptat. Dacă acum 10 ani m-aţi fi întrebat cum va fi la începutul anului 2020, v-aş fi răspuns că Internetul va fi total controlat, iar lumea va intra în haos. Nu s-a întâmplat aşa şi mă bucur că predicţiile mele nu s-au adeverit… ceea ce înseamnă că în ziua de azi e greu de făcut predicţii despre ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Aşadar, să mă apuc să fac predicţii pentru anul 2020? S-ar putea să dau greş.

În anii anteriori, pe 31 decembrie scriam editoriale în care spuneam că în anul care vine sunt încrezător că se vor face dezvăluiri guvernamentale despre existenţa extratereştrilor. Ei bine, prezicerile mele nu s-au împlinit… poate că eram prea optimist referitor la bunele intenţii ale oficialilor în a ne spune adevărul despre extratereştri şi despre alte lucruri despre Univers, în general. Mi-am dat seama că cei care ne conduc din umbră n-au niciun inetres să ne spună adevărul, decât doar dacă acesta le va fi în avantajul lor.

Scriam în editorialul de anul trecut (2019, anul marilor dezvăluiri? Nu ştiu, dar vă urez din tot sufletul, tuturor cititorilor, LA MULŢI ANI!), că dacă nici până acum nu au fost transmise omenirii informaţii despre extratereştri, deşi trăim în era Internetului şi a puterii informaţiilor, acest lucru înseamnă fie că aceste fiinţe chiar nu există, fie că existenţa lor este atât de terifiantă, încât omenirea n-ar trebui să ştie nimic despre ele. Sau poate că cei care ne conduc sunt ei extratereştri şi acest lucru n-ar trebui să se afle. Îmi menţin aceeaşi părere şi acum.

În final, ce să vă mai spun? Vă urez tuturor LA MULŢI ANI, multă sănătate şi fericire alături de cei dragi! Iar în lume, nu-mi doresc decât pace, mai puţine conflicte şi mai multă orientare a oamenilor spre lucruri pozitive şi spre descoperiri care să ne ajute pe toţi să progresăm, atât tehnologic cât şi spiritual.


Comentariile sunt închise.