Editorial: Globaliștii l-au trezit pe „Gigantul adormit”, făcându-l pe premierul canadian Justin Trudeau să se ascundă de mulţimea furioasă


Povestea despre care mass-media oficială încearcă din răsputeri să nu o arate decât succint, este cea a „Convoiului pentru Libertate din Canada”, care a sosit recent la Ottawa (capitala Canadei), producând un întreg weekend de proteste. Creșterea continuă a numărului și a participanților cetățeni canadieni, în ciuda faptului că liderul canadian, în mod evident îngrozit, Justin Trudeau, numește convoiul  drept o „minoritate marginală”, precum şi alăturarea camionagiilor americani în acest miting arată faptul că lumea s-a hotărât să lupte împotriva globaliştilor. Justin Trudeau a devenit brusc „bolnav de Covid-19” şi s-a ascuns într-o locaţie secretă, dar, de fapt, probabil că s-a ascuns de frica mulţimii furioase.

Acesta este calea în care ne îndreptăm dacă globaliştii au menţinut lumea pe drumul către tiranie; este clar că „Gigantul adormit” (poporul în acest caz) a fost trezit de către globalişti. Ceva asupra căruia toţi ar trebui să fim de acord, fie că suntem de dreapta sau de stânga sau independenţi din punct de vedere politic, este următorul lucru: oamenii trebuie să lupte în continuare pentru dreptul de a fi liberi, chiar și dacă pot fi în dezacord politic unii cu ceilalţi.

Nu-i întâmplător faptul că protestul pentru libertate este organizat de către camionagii: în „noua normalitate”, bazîndu-se pe altă demență globalistă – schimbările climatice – camioanele ar trebui să dispară. Dar ele sunt „poluante” pentru Rothschild, Rockefeller, Gates, Soros, Schwab și pentru restul demenţilor.

Însă, acum nu mai e vorba de progres şi civilizaţie, ci numai despre represiune. Omenirea se află la răscruce: e fie „ei” – cei putred de bogați, scârbiți de „noi”, precum şi păpuşele lor – fie noi, cu tot ce avem uman înmagazinat în ființele noastre.

Așadar, având în vedere „Convoiul pentru Libertate din Canada”, acesta oferă nu numai Canadei, ci și întregii lumi libere o doză atât de necesară din exact ceea ce avem nevoie în acest moment particular al istoriei noastre: o rezistență puternică și în creștere faţă de tiranie. În zilele și în săptămânile următoare trebuie să fim pregătiţi, în timp ce globaliștii grăbesc lumea spre cel de-al treilea război mondial și tiranie.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): allnewspipeline.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock