În ziua de astăzi, lumea întreagă pare că se află pe un butoi cu pulbure! Cine e de vină? (OPINIE)


ATENŢIE! Acest articol este o opinie personală şi trebuie tratat ca atare!

În Franţa, Cipru, precum şi în alte ţări ale lumii sunt revolte împotriva deciziilor autorităţilor privind pandemia de Covid, clima se pare că a luat-o razna în ultima perioadă (vedeţi inundaţiile catastrofale din Germania sau chiar din România), lumea întreagă pare că se află pe un butoi cu pulbure, gata să explodeze oricând.

Cum s-a ajuns în această situaţie? De ce ura şi conflictele par mai feroce decât în oricare perioadă de timp a lumii? Oare pentru că există o Elită Globală (pe care nimeni nu poate s-o nege c-ar exista), ce doreşte să-şi impună propriul ei plan asupra omenirii?

Am înţeles… există în lume oameni cărora le plac de personaje miliardare ca Bill Gates sau George Soros. Consideră că ar fi filantropi şi că ar vrea să facă bine omenirii. Însă, trebuie să ştie un lucru: binele nu poate fi făcut cu forţa niciodată! În plus, nu poţi să iei decizii de unul singur, bazându-te pe opiniile unor experţi (sau aşa-zişi experţi), pentru a diminua lumina Soarelui, în numele luptei împotriva „încălzirii globale”, aşa cum doreşte să facă Bill Gates (Could dimming the sun help to cool the Earth? Bill Gates wants to spray millions of tonnes of CHALK into the stratosphere to reflect sunlight and slow global warming – but critics fear it could be disastrous). Şi, a nu se uita, planeta aceasta nu e a lui Bill Gates sau Soros sau a altor miliardari, ci a tuturor oamenilor şi a urmaşilor noştri. Nu te poţi juca cu tot felul de experimente periculoase, în numele omenirii.

Dacă ar dori să ajute cu adevărat omenirea, această Elită Globală ar putea să investească în proiecte cu adevărat minunate pentru Terra. Şi am să dau doar 2 exemple:

1) Transformarea deşertului Sahara într-un pământ roditor, cu ajutorul unor tehnologii avansate de irigaţii. Un proiect care costă, probabil, zeci de miliarde de dolari, dar care ar rezolva o mare parte din foamea din Africa.

2) Accesul neîngrădit, gratuit şi global al tuturor oamenilor la toate documentele şi cărţile lumii. Prin intermediul digitalizării, oamenii şi-ar creşte astfel nivelul cultural şi educaţional.

Şi, probabil că mai sunt o mulţime de proiecte minunate în care Elita Globală ar putea investi, dacă ne-ar dori cu adevărat binele. Dar, chiar vrea asta?

 


Lasă un comentariu