EXCLUSIV! Găurile negre reprezintă moartea, dar, odată ajunşi acolo, ne renaştem într-un alt Univers, printr-o gaură albă


Totul în această lume începe și se termină; nimic nu poate rămâne pentru totdeauna. Chiar şi acest Pământ va avea sfârșitul său.

Știința a descoperit existenţa găurilor negre. Ele nu pot fi văzute, pentru că nu este nimic de văzut. S-ar putea vedea doar un singur lucru: dacă o planetă se apropie de o gaură neagră, aceasta pur și simplu ar fi aspirată și ar dispare din existență. Aceasta reprezintă moartea planetei.

Dar, datorită găurilor negre, unii oameni de știință au presupus că trebuie să existe găuri albe, care dau naștere la noi planete. Asta pare a fi ceva logic, deoarece în existență există întotdeauna o polaritate. Găurile negre sunt aproape sigure; găurile albe sunt încă o ipoteză.

Găurile negre reprezintă unul dintre lucrurile cele mai misterioase lucruri din fizică. Noi nu știm nimic despre ele, și nu putem şti niciodată mai mult despre ele, pentru că noi nu putem merge în interiorul lor. Odată ce ne-am adus acolo, atunci am plecat pentru totdeauna din acest Univers. Nu ne mai putem întoarce.

Aceste găuri negre au o singură menire: să distrugă, şi îşi fac treaba foarte bine. În fiecare zi, într-un colţ din Univers, măcar o planetă şi steaua ei mor, fiind aspirate de către o gaură neagră. Este la fel ca moartea: moartea este o gaură neagră în care ești atras. Dar sunteţi născut într-un alt pântec. Probabil, pe de cealaltă parte a găurii negre, există o gaură albă. Deci, pe această parte vechiul este distrus, iar pe cealaltă parte o nouă planetă se naşte, cu un nou potențial, cu speranțe şi aspirații noi…


Lasă un comentariu