O cititoare de pe Facebook mi-a prezentat un artefact total necunoscut în România! Pe el se găsesc desene uluitoare: o farfurie zburătoare, rachete către Lună sau simbolul extratereştrilor din Pleiade!


suport cana ciudataTrăim într-o lume pline de mistere, pe care le putem dezlega cu ajutorul dovezilor. Iar o parte din aceste dovezi sunt oferite de artefacte, adică obiecte produse de activitatea umană. În articolul de faţă am să vă prezint un artefact incredibil, despre care nu s-a mai vorbit nicăieri până în prezent, şi asta pentru că mi-a povestea sa mi-a fost relatată de către o cititoare de pe Facebook (să-i spunem simplu „D”). Îi exprim recunoştinţa şi pe această cale lui D. pentru povestea şi fotografiile artefactului, care mi-au fost puse la dispoziţie pentru a fi publicate.

Aşadar, despre ce e vorba? Acum peste 20 de ani, tatăl lui D., atunci când lucra cu excavatorul pe un râu din Moldova (Siret), a găsit un obiect ciudat, care pare a fi un suport pentru pahar sau cană şi care are un model mai rar întâlnit. Obiectul a fost scos la suprafaţă, spălat şi nu a suferit de atunci niciun fel de modificări (curăţat sau lustruit etc). Interesant e faptul că artefactul nu are niciun fel de inscripţie pe el, aşa că am putea exclude că ar fi fost realizat în zilele noastre, fiind vândut apoi prin magazine.

Obiectul îl puteţi vedea şi voi în nenumăratele poze din acest articol. Ce frapează la el sunt câteva simboluri care nu au cum să nu îţi atragă atenţia:

suport cana ciudata 8

1) Farfuria zburătoare – care are o formă cilindrică, dar înaltă, fiind extrem de ciudată. Din ea ţâşnesc nişte jeturi puternice, ca şi cum ar fi decolat deja.

2) Rachetele – se observă două rachete mari şi trei rachete mai mici, care par că înconjoară o planetă.

3) Jumătate de planetă – ar putea fi vorba de Pământ, dar şi de o altă planetă necunoscută.

4) O catedrală sau un turn înalt care se află pe acea planetă.

5) Semiluna – este simbolul oficial al islamismului sau a unor state arabe; acesta ar putea fi indiciul că obiectul şi-ar avea originea în aceste state. De asemenea, ar putea fi vorba şi de Luna noastră, satelitul Pământului, înspre care se îndreaptă o rachetă.

Pe celelalte părţi ale suportului se găsesc reprezentaţi nişte… ciorchini de struguri! Ce legătură au aceştia cu rachetele sau farfuriile zburătoare? Una foarte interesantă, pe care am mai discutat-o în articolul acesta din martie din 2013 – Pe stema noului papă, Francisc I, găsim o mulţime de simboluri oculte: OZN, extratereştri, piramide… – despre stema papei Francisc. Spuneam atunci că strugurii reprezintă simbolul roman pentru Pleiade. Pleiadele reprezintă o constelaţie de 7 stele strălucitoare aflate în constelaţia Taurul. La începutul secolului al XX-lea, gruparea masonică “Martorii lui Iehova” credea că într-una din stelele din Pleiade s-ar afla tronul lui Dumnezeu. Începând cu anii 80, în cadrul comunităţii New Age (religie satanică marca Illuminati – vedeţi AICI: Mişcarea New Age sau “Oculta veche”, curentul modern “marca Illuminati” împotriva creştinismului) o mulţime de mediumuri au pretins că au luat legătura cu extratereştrii din Pleiade (aşa zişii pleidaieni – citiţi mai multe AICI: Pleidaienii, extratereştrii înrudiţi cu oamenii).

suport cana ciudata 5

Şi acum se poate face o frumoasă şi interesantă paralelă: pe stema papei Francisc se pot observa 2 simboluri (OZN şi extratereştrii din Pleiade) care se regăsesc şi în acest misterios artefact! O coincidenţă foarte bizară. Dar, punând cap la cap cele 6 desene/simboluri: farfurie zburătoare, rachete, planetă, catedrală, semilună şi extratereştrii din Pleiade, ce credeţi că ar exprima „artefactul cu rachete de la Siret”? Ce ar simboliza? Faptul că „pleiadenii” au venit pe Terra în urmă cu ceva timp, cu rachete şi farfurii zburătoare, colonizând Pământul dar şi Luna? E doar o ipoteză de-a mea, dar ar putea fi şi altele…

Dar, povestea nu se opreşte aici. D. s-a dus cu acest artefact preţios la o instituţie oficială în domeniu (pentru o evaluare preliminară). Iată răspunsul primit verbal de către D. de la specialişti: prima dată, i-au spus că obiectul este cu siguranţă un pahar şi că ar data din secolele 18-19. Apoi l-au mai inspectat puțin și au spus ca e cu siguranță din anii 1800. Când D. i-a întrebat ce părere au despre simbolurile de pe suport, şi-au schimbat părerea. Au spus că în anii 1800 nu existau nave spațiale şi rachete, aşa că obiectul trebuie să fie mai recent (sic!). Aşadar, iată cum specialiştii nu vor să accepte faptul că şi în vechime pot exista nave spaţiale, nu doar în zilele noastre!

Unul dintre specialişti a mai spus că în Kazakhstan a văzut așa ceva (suport de pahare) într-un restaurant. El a mai adîugat că aproape sigur obiectul provine din Uniunea Sovietică, din anii 1960, atunci când rușii se pregăteau să zboare către Lună (ţinând cont de faptul că una dintre rachetele mari de pe artefact se îndreaptă spre Lună). 

Aşadar, dragi cititori, dacă unul dintre voi cunoaşte vreun suport de pahar asemănător, cu aceleaşi simboluri, rog să-mi arate un link sau o poză, pentru a dezlega misterul. Nu neg că artefactul ar putea proveni chiar din fosta URSS (accept şi această ipoteză), însă, personal mi se pare greu de crezut.

suport cana ciudata 2

suport cana ciudata 4

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO