Secretele speciilor de extratereştri care se luptă pe Terra… De acolo provine legenda Sf. Gheorghe care se războieşte cu dragonul?


Au existat mari dispute şi chiar confruntări în multe zone ale galaxiei, între „nordicii” blonzi cu ochi albaştri din Lyra, Pleiade şi Aldebaran şi facţiuni dintr-o rasă reptiliană care îşi are baza în constelaţiile Draco şi Orion. Este posibil ca cel puţin unii dintre reptilieni să-şi aibă originea pe Pământ şi să fie literalmente forţaţi să intre în subteran de către „nordici”. Aceasta nu înseamnă că toate rasele menţionate sunt implicate, ci numai grupuri semnificative ale lor. Aceste dispute în jurul Pământului sunt simbolizate de legende precum cea a Sf. Gheorghe în luptă cu dragonul (la fenicieni) sau a Sf. Patrick din Irlanda, care alungă şerpii.

Mai există însă o combinaţie interesantă între rasa „şerpilor” şi cea a „nordicilor”, din care au rezultat descendenţii hibrizi, care mai apoi au devenit descendenţii „regali” ai dinastiilor ariene. Brinsley Le Pour Trench susţine în cartea sa, „The Sky People” („Oamenii din cer”), apărută la New York în 1970, că încrucişarea dintre rasa „şerpilor” şi cea albă a început pe Marte, înainte ca viaţa de pe această planetă să fie distrusă în urma unui cataclism.

Arizona Wilder (fostă Jennifer Green), o victimă a proiectelor Iluminaţilor prin controlul minţii şi totodată piesă de bază a ritualurilor lor sacrificiale, i s-a spus că reptilienii şi nordicii s-au luptat pe Marte şi încrucişarea a avut loc acolo înainte de venirea lor pe Pământ. Ea spune că reptilienii i-au urmărit pe nordici prin întreaga galaxie timp de eoni, deoarece genele părului blond şi ale ochilor albaştri sunt foarte importante pentru ei.

Cercetătorii OZN contemporani au sugerat faptul că ar fi existat trei mari grupuri extraterestre implicate în viaţa planetei noastre, şi anume: „nordicii”, reptilienii şi cenuşiii (extratereştri gri), la care se mai adaugă şi un fel de rasă „insectoidă”. S-a sugerat că reptilienii îi controlează pe cenuşii, care sunt de fapt o forma de existenţă de tip reptilian, şi că aceste grupuri au format o alianţă cu o parte din „nordicii” înalţi şi blonzi, numiţi astfel datorită asemănării lor cu rasa noastră scandinavă (deşi sunt mult mai înalţi decât aceştia). În privinţa conexiunii extraterestre, un lucru este totuşi sigur: descendenţii domnitori ai Imperiului Sumerian erau foarte înalţi, în genul arienilor, cu păr blond şi ochi albaştri, iar obiectul veneraţiei imperiului erau zeii-şerpi. Să fie oare numai o coincidenţă?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock