Site de secrete, stiinta si metafizica

Teorie şocantă, dar nu imposibilă: Pământul ar putea fi o închisoare! Noi am putea fi urmaşii unor “prizonieri spaţiali” care au fost aduşi pe planeta noastră!

3 100

ozn-hominiziŞtiința a dovedit că “hominizii” au trăit pe această planetă pentru un timp foarte lung. S-a dovedit, de asemenea, că Homo Sapiens nu se află atât de mult pe Terra.

În concluzie, unii conspiraţionişti spun că strămoșii noștri au sosit aici ca şi un fel de “prizonieri interstelari” în urmă cu aproximativ 50.000 de ani. Condițiile optime pentru exilul nostru au fost:
– nicio amintire din viețile anterioare;
– fără instrumente sau tehnologie;
– o planetă primitoare pentru forma noastră de viață, departe de civilizația intergalactică;
– niciun contact direct sau nicio interferență în dezvoltarea noastră;
– monitorizare şi evaluare periodică.

Aşadar, au existat teorii stipulate care susțin că planeta noastră a fost concepută integral ca un fel de închisoare. Conform acestor teorii, Terra este o închisoare pentru observarea speciei noastre. Există totodată şi o altă teorie care spune că Pământul este un fel de închisoare spirituală.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie