Acum 4-5 milioane de ani, pe Terra trăia o rasă umană misterioasă numită Rmoahal, înaltă de peste 3 metri – crede un cercetător


Din lucrarea lui Walter Scott Elliot despre Atlantida, aflăm foarte multe lucruri interesante; unul dintre aceste se referă la o presupusă rasă umană, numită Rmoahal, care ar fi apărut în urmă cu 4 – 5 milioane de ani, pe continentul Lemuriei. Citez din lucrare:

* Pe un petic al pământului Lemuriei a luat fiinţă rasa Rmoahal. Această rasă şi-a început existenţa cu aproximativ 4-5 milioane de ani în urmă, perioadă în care mari părţi din marele continent sudic al Lemuriei încă mai existau, iar continentul Atlantidei nu ajunsese la dimensiunile sale maxime.

* Rmoahalii erau o rasă închisă la piele, cu chipul de un negru de abanos. Oamenii aveau o înălţime de 3-3,5 metri. Erau o rasă de uriaşi, dar de-a lungul timpului statura lor a început să scadă, fapt care de-altfel s-a întâmplat cu toate rasele, rând pe rând. Deci Rmoahalii au ajuns la dimensiuni reduse.

* În cele din urmă au migrat către ţărmul sudic al Atlantidei, unde s-au angajat în război cu două rase de lemurieni ce populau acele locuri. Mai târziu o parte din trib a rămas pe loc, amestecându-se cu localnicii, dar grosul tribului a migrat spre nord.

* Ce a mai rămas din această rasă a migrat către ţinuturile din nord estul extrem, spre regiunea Islandei de azi. Aici au vieţuit generaţii în şir, devenind mai deschişi la culoare. Se pare că descendenţii lor au fost robii regilor Semiţi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock