Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ruşii au atacat un OZN paşnic şi imens, dar au pierdut în luptă trei rachete şi două avioane! Aşa le trebuie!

 • 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

OZN atacatÎn 1990 forţele armate ruseşti controlau şi aveau în pază spaţiul aerian al Turkmenistanului. Aici se afla Armata 12-a de Apărare Aeriană, aflată sub comanda unui colonel rus. Acest colonel sovietic, în momentul când i s-a raportat că la nici 3 km distanţă pe cer se află „o navă foarte mare, care nu se mişcă”, a ieşit din biroul lui de comandant, s-a uitat prin binoclu, s-a convins că n-a mai văzut niciodată aşa ceva şi fără să mai stea pe gînduri a ordonat să se tragă în „nava inamică”! Şi a specificat: 3 rachete! Rachete sol-aer, extrem de puternice, care ar fi doborât şi Luna dacă o atingeau. N-au atins-o, ba mai mult au făcut „poc” fără niciun rezultat, umplându-l de ruşine şi de umilinţă.

În momentul acela de furie, a ordonat ca două avioane de luptă, înarmate „până în dinţi” cu câte doi oameni la manşă, să doboare imediat „drăcovenia imperialistă” care-l umilise pe el. Cele două reactoare, cu tot cu oamenii de la bord, care n-au apucat să se catapulteze, au pierit în explozii şi fum, prăbuşindu-se din cauze necunoscute Piloţii au murit dezintegraţi.

Dacă ţinem cont că OZN-ul nu manifestase nici o intenţie de a ataca pe cineva sau de a perturba vreo instalaţie, atunci atât gestul cât şi modul de a gândi al colonelului sunt criminale. S-a ordonat o anchetă care n-a avut rezultat şi ca să se şteargă orice urmă, escadrila celor patru victime nevinovate „a fost desfiintată”. Nu există escadrila, nu mai există nici morţi, nici avioane distruse, nici OZN-uri!

Articolul respectiv din jurnalul „Vecernâi Petersburg” din noiembrie 1991 a avut ca rezultat o anchetă asupra tragicului eveniment. S-a aflat cu această ocazie că acel comandant a fost mutat la o unitate din cadrul Poligonului de încercare a armelor atomice din Extremul Nord.


 • 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu