Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extratereştri de aproape 3 metri înălţime au aterizat la 200 de kilometri distanţă de Moscova, în mijlocul unui parc! Adevăr sau experiment al servicilor secrete ruseşti?

 • 33
 •  
 •  
 •  
  33
  Shares

extraterestri in MoscovaÎn septembrie 1989, ceva s-a întâmplat în oraşul rus Voronezh, aflat la 200 de kilometri sud de Moscova, ceva ce a atras atenţia presei mondiale. Timp de câteva săptămâni, mai multe lumini ciudate au fost observate deasupra oraşului, iar pe 27 septembrie 1989 s-a raportat aterizarea unei nave spaţiale într-unul din parcurile publice ale oraşului, din care ar fi coborât trei extratereştri giganţi. Nimic asemănător nu s-a întâmplat înainte în Voronezh.

Înainte de a sosi în SUA în 1990, ziaristul ucrainian Paul Stonehill a dezvăluit povestea din Voronezh pentru presa internaţională. „Cercetători de frunte din domeniul fenomenelor paranormale, dar şi oameni de ştiinţă, geologi şi militari, s-au dus la locul incidentului imediat după întâmplare, pentru a culege mostre (…) Am avut şansa să discut personal cu mai mulţi martori, adulţi, copii, poliţişti, profesori, studenţi, oameni de ştiinţă care au văzut nişte creaturi gigantice ce au ieşit din nava spaţială, s-au plimbat prin Voronezh, apoi s-au reîntors la navă şi au zburat”, a declarat jurnalistul.

Să ascultăm declaraţiile unor martori privind „giganţii extratereştri”:
– un copil, Nataşa (în vârstă de circa 14 ani): „Creaturile au început să iasă. Nu arătau ca oamenii. Erau mult mai înalţi ca oamenii”;
– alt copil, Nina (circa 10 ani): „Aveau umeri, dar parcă nu aveau cap”;
– Alexandr Kutişev (peste 60 de ani): „Era uriaş, foarte uriaş. Era o creatură gigantică”;
– în anul 1989, Serghei Makarov era un copil care a fost martor în parcul din Voronezh: „Îmi aduc aminte de o mulţime care se adunase în jurul locului. Toată lumea era uluită. Eram pur şi simplu bulversat. N-am nicio îndoială că OZN-ul şi giganţii au existat, pentru că i-am văzut. Dar, uneori, când mă întorc în timp, totul mi se pare a fi un fel de basm”.
– Denis Murzenko, un băiat  de circa 10 ani în 1989: „Am văzut un om ciudat. Arăta ca ceilalţi oameni, numai că era gigant. Şi apoi, a dispărut”.

Acest eveniment a creat multă senzaţie în presa internaţională de atunci. Ştirea a atras atenţia lumii întrucât ea a fost promovată de agenţia rusă de ştiri TASS, care, până atunci, nu dăduse prea multă importanţă unor asemenea ştiri. Au existat prea mulţi martori care au confirmat prezenţa acestor extratereştri giganţi, astfel încât nu se pune problema dacă ei au existat sau nu. Iată, de exemplu, ce declara un miliţian rus: „Nu eram prea departe de şoseaua de lângă parcul de sud, când am văzut un obiect zburător, la aproximativ 200-250 de metri”. Un alt martor (căpitanul Okunei, pilot de aviaţie): „Obiectul se afla la aceeaşi înălţime şi nu se mişca orizontal. Eram foarte interesat de el, întrucât nu putea fi un balon meteorologic”.

Există o mulţime de martori… dar încă n-am văzut până acum niciun filmuleţ sau vreo poză cu aceşti giganţi. Ştiu că era în 1989, dar nimeni din oraşul ăla nu avea prin casă un aparat foto sau de filmat? A existat acest eveniment? Dacă da, atunci ce-a fost? Eu, unul, personal, nu cred că ăia erau extratereştri, totul fiind doar un experiment secret al Armatei Ruse sau al servicilor secrete sovietice/ruseşti (presupun!) pentru a vedea reacţia publicului în cazul apariţiei în mijlocul unui oraş a unui OZN, din care s-ar coborî nişte aşa-zişi extratereştri.


 • 33
 •  
 •  
 •  
  33
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu