Rachetele nucleare intercontinentale de la o bază americană se află sub controlul extratereştrilor!?


Cercetătorii ufologi au observat mai multe OZN-uri lângă Baza Forțelor Aeriene Americane din Malmstrom (SUA), care pare să fie sub „controlul” extratereştrilor. Și, ştiind faptul că în ultima vreme s-au semnalat mai multe OZN-uri în apropierea unor baze militare din întreaga lume, se crede că extratereştrii ne monitorizează îndeaproape, întrucât se fac pregătiri pentru un viitor război pe planeta noastră.

În baza aeriană de la Malstrom se află rachetele balistice intercontinentale americane LGM-30 Minuteman, capabile să transporte ogive nucleare la 9.600 de kilometri distanţă. Interesant e fapul că pe 16 martie 1967 un OZN a reuşit să dezactiveze aceste rachete intercontinentale timp de o zi. Cercetările ulterioare efectuate de către Forţele Aeriene Americane nu au reușit să explice adevărata cauză a incidentului și nu a existat nicio explicație tehnică pentru el.

Ultima dată când o navă spațială neidentificată a fost văzută în zonă a fost pe 24 ianuarie 2018, când un obiect negru, cu un diametru mai mare de 20 de metri a fost văzut în apropierea bazei. Potrivit site-ului UFO Hunters în zonă a avut loc o pană de curent de aproximativ 10 minute. Se pare că în ultimul deceniu au fost realizate numai puţin de 20 de observaţii ale unor obiecte zburătoare neidentificate, ceea ce face baza aeriană Malmstrom drept una interesantă pentru activitatea ozenistică.

Acum, cercetătorii ufologi cred că extratereştrii monitorizează bazele militare din SUA, și au publicat recent o hartă naţională de raportare a OZN-urilor (NUFORC), care evidențiază toate OZN-urile observate în SUA.

Alex Hollings, un fost militar în Armata Americană, a spus următoarele: „Când ne uităm la harta observațiilor de OZN-uri, văzând locurile tuturor instalațiilor militare, începe să apară o tendință interesantă. Multe dintre regiunile care par să prezinte o frecvență înaltă a rapoartelor despre OZN-uri coincid cu locațiile structurilor militare”.

Acest lucru ar putea însemna că vizitatorii extratereştri au un interes deosebit în „afacerile private“ ale Armatei Statelor Unite.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): segnidalcielo.it

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO