Rachetele nucleare intercontinentale de la o bază americană se află sub controlul extratereştrilor!?

 • 238
 •  
 •  
 •  
  238
  Shares

Cercetătorii ufologi au observat mai multe OZN-uri lângă Baza Forțelor Aeriene Americane din Malmstrom (SUA), care pare să fie sub „controlul” extratereştrilor. Și, ştiind faptul că în ultima vreme s-au semnalat mai multe OZN-uri în apropierea unor baze militare din întreaga lume, se crede că extratereştrii ne monitorizează îndeaproape, întrucât se fac pregătiri pentru un viitor război pe planeta noastră.

În baza aeriană de la Malstrom se află rachetele balistice intercontinentale americane LGM-30 Minuteman, capabile să transporte ogive nucleare la 9.600 de kilometri distanţă. Interesant e fapul că pe 16 martie 1967 un OZN a reuşit să dezactiveze aceste rachete intercontinentale timp de o zi. Cercetările ulterioare efectuate de către Forţele Aeriene Americane nu au reușit să explice adevărata cauză a incidentului și nu a existat nicio explicație tehnică pentru el.

Ultima dată când o navă spațială neidentificată a fost văzută în zonă a fost pe 24 ianuarie 2018, când un obiect negru, cu un diametru mai mare de 20 de metri a fost văzut în apropierea bazei. Potrivit site-ului UFO Hunters în zonă a avut loc o pană de curent de aproximativ 10 minute. Se pare că în ultimul deceniu au fost realizate numai puţin de 20 de observaţii ale unor obiecte zburătoare neidentificate, ceea ce face baza aeriană Malmstrom drept una interesantă pentru activitatea ozenistică.

Acum, cercetătorii ufologi cred că extratereştrii monitorizează bazele militare din SUA, și au publicat recent o hartă naţională de raportare a OZN-urilor (NUFORC), care evidențiază toate OZN-urile observate în SUA.

blank

Alex Hollings, un fost militar în Armata Americană, a spus următoarele: „Când ne uităm la harta observațiilor de OZN-uri, văzând locurile tuturor instalațiilor militare, începe să apară o tendință interesantă. Multe dintre regiunile care par să prezinte o frecvență înaltă a rapoartelor despre OZN-uri coincid cu locațiile structurilor militare”.

Acest lucru ar putea însemna că vizitatorii extratereştri au un interes deosebit în „afacerile private“ ale Armatei Statelor Unite.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): segnidalcielo.it


 • 238
 •  
 •  
 •  
  238
  Shares

Lasă un comentariu