În Puerto Rico ar exista baze subterane ale unor fiinţe extraterestre, iar americanii ar fi trimis acolo arme nucleare pentru a le distruge – susţine un ziarist de investigaţii ozenistice


La sfârşitul anului 1984, două nave cargou americane ajungeau în portul Arroyo, din sudul coastei Puerto Rico. Un reporter preocupat de OZN-uri a aflat dintr-o serie de investigaţii că aceste nave transportau în secret arme nucleare. De ce? Pentru a fi folosite împotriva exatratereştrilor!

Potrivit acelui ziarist, Armata Americană, care deţine mai multe baze militare în Puerto Rico, ar fi aflat că mai multe baze extraterestre fuseseră construite în caverne imense aflate pe insulă; de aceea, americanii pregăteau în linişte acţiunea de apărare în cazul în care atitudinea prezenţelor extraterestre din teritoriu avea să schimbe.

Cavernele din Puerto Rico sunt unele dintre cele mai mari sisteme de peşteri din lume şi erau perfecte pentru a ascunde atât baze extraterestre, cât şi guvernamentale. Există peste 2.000 de peşteri care au fost explorate până acum; în plus, aici există depozite imense de minerale vitale care fac ca zona să fie extrem de valoroasă, posibil atât pentru extratereştri, cât şi pentru oameni. Este oare posibil ca aceste resurse să fie exploatate de forţe ostile de pe alte planete?

Zvonurile despre transportul de arme nucleare în ţară a creat un mic val de nelinişte în Puerto Rico, dat fiind faptul că Tratatul Tecamachalco interzicea depozitarea de arme nucleare în America Latină.

Ce se întâmpla de fapt în Puerto Rico? Cu ani înainte se înregistrase un număr impresionant de cazuri în care au fost zărite prezenţe OZN. Cel mai des OZN-urile au fost văzute fie plonjând în ocean, în apropierea insulei, fie ieşind din apă, făcând din ce în ce mai plauzibilă ideea existenţei unor baze subacvatice secrete.

Unul dintre cele mai uimitoare zvonuri despre bazele americane din Puerto Rico este că aici se lucra la un proiect top secret numit Excalibur. Potrivit rapoartelor, Proiectul Excalibur era un sistem de rachete cu scopul de a penetra adânc scoarţa terestră şi de a distruge baze OZN. Chiar dacă a existat sau nu acest proiect top secret, s-au scris oricum multe articole despre explozii adânci în scoarţa terestră, în zona Puerto Rico şi nu numai.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO