Conştiinţa noastră nu este produsă de creier, ci este ca un transmiţător. Aşadar, există viaţă după moarte – crede un om celebru


Un comediant celebru în vârstă de 80 de ani este un apărător al ideii că existența nu se termină pur și simplu când murim. Unul dintre misterele cele mai dezbătute din toate timpurile și un subiect care i-a preocupat pe toţi oamenii de știință și pe filozofi, de milenii întregi, este acesta: ce se întâmplă cu noi atunci când murim?

Un bărbat care a aprofundat acest subiect mai detaliat decât te-ai putea aștepta este John Cleese, un celebru comediant englez al legendarei trupe Monty Python. Într-un interviu acordat ziarului „Sydney Morning Herald”, Cleese a vorbit pe tema vieții după moarte.

„Nu știu multe detalii, dar am văzut suficiente dovezi că ceva se întâmplă, cu siguranță, pentru unii oameni, după ce ei mor”, a spus bărbatul. „Odată ce începi să citești despre asta, începi să-ți dai seama că s-ar putea ca această conștiință să nu fie produsă de creier. Creierul este ca un transmițător. Conştiinţa alege un televizor, dar programul nu este realizat în interiorul televizorului. Mi-ar plăcea să fac un serial TV, încercând să îi fac pe oameni să fie deschişi la ideea unei vieți după moarte. Nu are legătură cu religia, pur și simplu are legătură cu știința”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): smh.com.au

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock