Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ruşii au încercat să străpungă carcasa unui OZN prăbuşit, dar n-au reuşit!

615
blank
Foto: needpix.com (Commons Creative – free)

În fosta URSS au fost raportate mai multe cazuri de recuperare de OZN-uri. Un astfel de incident s-a petrecut, se spune, către sfârșitul toamnei anului 1988. Zburând cu un elicopter pe lângă localitatea Dalnegorsk, câțiva militari au zărit la sol un obiect ciudat și au aterizat pentru a-l cerceta. Obiectul, descris ca fiind un cilindru de apriximativ 6 metri lungime, nu făcea categoric parte din vreun aparat convențional de zbor. După o încercare nereușită de a ridica dispozitivul, echipa a hotărât să revină la începutul primăverii următoare cu un echipament adecvat, dar între timp obiectul dispăruse.

Din spusele unui cercetător ozenistic, care a anchetat cazul, personalul din Marina Sovietică a observat în primăvara anului 1989 un obiect strălucitor intrând în mare în apropiere de regiunea Dalniy Vostok. Un ofițer de marină i-a dezvăluit cercetătorului că imediat a fost inițiată operațiunea de salvare. De pe fundul mării a fost recuperat și scos la mal un obiect în formă de ou, cu o lungime de aproximativ 6 metri.

Au încercat să străpungă carcasa oului cu ajutorul unei flăcări oxiacetilenice, dar în zadar. Ofițerul de marină l-a informat pe cercetător că obiectul a fost ulterior transportat la Vladivostok și apoi la Moscova. Ofițerul a refuzat să dezvăluie mai multe date, întrucât era vorba de un subiect strict secret…

Orgoni Crystal